Et Yemekleri Firinda Patlican Dizme(Fotografli)

Yaptin mi sabine kardes kaydirigubbakcemile5
Umarim begenmissinizdir...Afiyet olsun canim zemuszemus

canımcım yaptım ama patlıcanların tadı bı tuhaf oldu,acaba almanyadakı patlıcanlar kalın oluyo ondan olabılır mı :bbo:bıraz da cekırdeklı cıkmıstı patlıcan

Canim bende Amerikadayim,buradaki patlicanlarda kocaman.Hicbir yiyecek Turkiyedekilerin tadini vermiyor malesef mafoldumbenBiz de elimizdekilerle yetinmeye calisiyoruz artik napalim.Goruntu olarak mukemmel hepsi ama tat yok...
Dilimledikten sonra tuzlu suda bekletiyormusun?Aciligini alir bir nebze..
Istersen bir dahaki sefere kizartip dene ,ama bu daha hafif diye alternatif olarak ekledim.

Cok lezzetli gözüküyor..
Biz bunu gecenlerde yaptik ancak patlicanlari pismedi bi türlü

patlıcan-köfte karışımlarının değişik versiyonlarını denerim. hepsi de güzel oluyor.
bunu da denemek isterim.

Cok lezzetli gözüküyor..
Biz bunu gecenlerde yaptik ancak patlicanlari pismedi bi türlü

Neden acaba CADIARZU Ben folyoyla kapatip pisiriyorum.Pismesine yakin,uzeri kizarsin diye folyoyu aciyorum ve kurumasin diyede suyundan ara ara patlicanlarin uzerine dokuyorum.Boyle deneyin isterseniz a.s.

patlıcan-köfte karışımlarının değişik versiyonlarını denerim. hepsi de güzel oluyor.
bunu da denemek isterim.
Tavsiye ederim a.s.

aynen canım burdada öyle,su an ızındeyım türkıye ye geldık burda canım ne ıstıyasa bol bol yıyorumkaydirigubbakcemile3bu tarıfı bı de kızartıp denıycemkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3
Afiyet seker olsun :gitme: Bende 1 hafta once geldim Tr den,ayni durumdaydim offf ya Turkiye bambaska opuyorumnanaktan
Benim yerime de ye bolbol kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3
Afiyet seker olsun :gitme: Bende 1 hafta once geldim Tr den,ayni durumdaydim offf ya Turkiye bambaska opuyorumnanaktan
Benim yerime de ye bolbol kaydirigubbakcemile5

yerım canım benımkaydirigubbakcemile3

çok güzel bir yemek
elinize sağlık ben mangalada daha çok seviyorum

offfffffff zaten patlicani ne cok severim tarif bile edemem etden daha lezzetli bulurum
ellerine saglik
mutlaka denicem canim benim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy acıktım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güzel görünüyo yaaa daha iftara2 saat varr(
hafta sonu misafirlerime şahane bi tarif teşekkürler ellerine sağlık

Canım göremedim ama görmek istiyorum
Benim pcde sorun var sanırım üff

Allah Allah neden ki acaba :uhm:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy acıktım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn çok güzel görünüyo yaaa daha iftara2 saat varr(
hafta sonu misafirlerime şahane bi tarif teşekkürler ellerine sağlık

Denersen eger,sonucu bizimle de paylas olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…