firmalardan numune isteği

nerbay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
189
5
96
39
Trabzon
arkadaşlar ben bazı firmalardan numune isteğinde bulundum.daha cevap gelmedi.isterseniz sizde deneyin.
unilever
sevil
golden rose.
:dance: ne de olsa denemesi bedeva.

ixora ve nivea'dan istedim ben. bekliyorum şu an.

daha öncede flormar göndermişti..

daha önce açıldımı bilmiyorum ama.dermo kil de numune gönderiyo..sitesinde zaten numune isteği diye buton var...sadece kargo ücreti ödüyosunuz.cilt maskesi,şampuan el kremi falan

dermokil'e mesaj yollucaktım ama sürekli gecerli bir telefon numarası girindiyor bi türlü göndermeyi beceremedimsenağlama

demek tek bende diilmiş sorun kaydirigubbakcemile3 çakal dermokil:jeyyar::jeyyar:

aynısı bende de oldu..bu aralar sorun var galiba..ama daha önce 2 kez aldım numunelerinden.ve bolca göndermişlerdi..şaşırdım şimdi...

Son düzenleme:
Fm Group mesela 124 ad. numune paketi (starter kit)satıor 90 liraya,düşünebiliyormusunuz bi parfüm fiyatına 124 koku:-))

bende bır cok urun numunesı aldım ıxordan parfum numunesı sonra bı sıteye uyeyım orda ankete katıldım ordan koca bı kolı dıs macunu 5 buyuk 5 kucuk bırde gargara bu arıelın yenı cıkan leke cıkartıcısı 9 tane geldı nıvedan geldı numuneler dahada gelmeye deval edıor artık kargo sırketındekı ler tanıor benı abla yıne sana paket var dıyor:)ıkı gunde bır bı paket :)

Back
X