• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Firsat mee

hry1986

isyankar asi
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
42
2
6
38
Arkadaslar bu ara doktorumum senelerdir sac dokulmeme care bulamadigi icin mezoterapi onerdi cokta pahalu seansi 300 tl ama.internet ortaminda seansi 100 tl arkadaslar firsat mee den alisveris yapan varsa guvenilir.bi.sitemi yardimci olurmusu m uz

300 liraya mezoterapi bulmuşsan iyi, 100 liraya iyi olur bilemiyorum. Önemli olan içine ki enjekte edilen şey zaten. Çoğu çalıyor az kalitesiz olan, veya eksik vitaminler enjekte ediyor benim eski çalıştığım hastanede en son 400 liraydı. Önünüze gelen yere güvenip yaptırmayın iyice araştırın.
Saç dökülmesi için çinko hapı içtiniz mi, bana epey faydalı oldu.

ben fırsat me den cinema bileti aldım bi kaç kez hiç sıkıntı yaşamadım siz orayı arayın konuşun isterseniz fırsat sitesinden almadanda oraya para ödeyerek yapabilirsiniz. ben uygun yemek falan yakalıyrm ama almyorum orayı arıyrm gelin aynı fiyatta yiyin deniliyor. güvenmiyorsan ara orda vericem parayı de

Bie keze mashus yaptirdim mezoterapi yapan yeri ordakiler sasece bizden bir kere alabilirsiniz demisti o yuzden kalan seanslarim var ama

Back
X