Doğuma Hazırlık firstwhells bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
96
İstanbul
firstwhells bebek arabası almayı dusunuyorum.bu marka arabayı kullanan veya fikri olan arkadaslar dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırm.

arkadaşlar bende merak ediyorum
nette maxi cosi taşıma ile fiyatı indirimde
kullanan varsa,
sevinirim

bende o bebek arabasından almak istiyorum int. baktım çok kullanışlı bişeye benzio fiyatıda diğer markalara göre çok uygun bakalım hayırlısı..:d

sarachanede (unkapanı koprusu alt gecıt)gıdıp gorme ımkanım oldu gayet guzel bır araba sasesı saglam sadece arabası olanlar ıcın uygun yanı otobusle falan seyahet etmek nasıl olur bılmıyorum.gercı otobuslere arabayı katlamadan bınmek mumkun egerkı bossa:) bu arada renkleri cok guzel ben mor dusunuyodum ama gorunce orda pek begenmedim tonunu. birsey daha portbebesi cok buyuk ve kullanisli evde besik niyetine bile kullanilabilir.

firstwhells bebek arabası almayı dusunuyorum.bu marka arabayı kullanan veya fikri olan arkadaslar dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırm.

cok kullanisli gorunuyor, en cok dusundugum konulardan biri puset ve araba. iyisi cok pahali ama almiskende iyi bisey almak lazim sonra elinde kaliyor.
varsa tavsiyeniz ucuz pahali hepsini yazin lutfen.

city&

bahsettiginiz araba bu herhalde..ben gecen bebek arabasi bakmaya gittigimizde gördüm bunu kullanisli biseye benziyo..ön tekerlekleri dönüyo bikere en önemlisi bu..hatta bazi modelleri pahali ama onlara da puset takiliyo bebek ilk baslarda yatmasi gerek icinde daha sonra bu resimdeki aparatla degistiriliyo...

evet bu araba bazı sıtelerde ındırımde portbebsıyle beraber alınırsa baya kullanıslı. kampanya dahılınde hedıye eden yerlerde var. ben karar verdım bunu alıcam :lepi: onemli olan bebegin rahat etmesi arabanin icinde kucuk araba alipta icinde rahat edememeside var bakalim.

zaten bebek ilk 3 ay yatarak gezmesi gerektigi icin port bebe sart..sirti ikibüklüm olmasin yavrunun..benim bebek arabamda da portbebe var

biz aldık evin içinde kullandığımız kadarıyla memnunuz
portbebesiyle birlikte..
manevra kabiliyeti çok güzel diğer arabalara kıyasla..
tek hamlede katlanıyor oda çok güzel
ben tek başıma dışarı çıktığımda rahat kulanayım diye maxi cosi anakucağınıda aldık ki hemen tak çıkar otobüs taxi vs de perişanlık olması portbebe büyük çünkü..

biz aldık evin içinde kullandığımız kadarıyla memnunuz
portbebesiyle birlikte..
manevra kabiliyeti çok güzel diğer arabalara kıyasla..
tek hamlede katlanıyor oda çok güzel
ben tek başıma dışarı çıktığımda rahat kulanayım diye maxi cosi anakucağınıda aldık ki hemen tak çıkar otobüs taxi vs de perişanlık olması portbebe büyük çünkü..

Peki canim, resimini ekleyebilir misin ?

Ciookk güzelmis, Allah hayirli bi sekilde yavrunla kullanmayi nasip eylesin canim.

yakınen görme fırsatım olmadı ama nette beğenmiştim
ama biz Concorde neo aldık arabamız harika evde sürüş yaptık bizde aybike gibi
Allah sağsalim kullanmayı nasip etsin cümlemize

arkadaslar sıparısını verdıgım firstwheels araba bugun geldı gorundugunden daha guzel gercekten. kampayalı fıyata deger bence. Semsıyesıde var onuda aldım cok seker oldu takınca. bu arada pembe rengını aldım renk olarak daha koyu ınternette gozukenden tavsıye ederım.

Back
X