Doğuma Hazırlık firstwhells bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
nerde satılıyor nete hangi sitede ben de bebek arabası araştırıyorum inglesina zippy kulanan varmı ??

Firstwheelsi ben de internette görüp beğenmiştim. Daha sonra saraçhanede inceleme imkanım oldu. Malzeme kalitesi fotoğraflarda göründüğü kadar iyi değil ne yazıkki. Özellikle puset kumaşı çok sert. Bana biraz pazar arabasını anımsattı, ayrıca plastikleri de dayanıklı gelmedi. Ancak portbebe hediyesi, modern dizaynı, maxi cosi ana kucaklarıyla uyumunu düşündüğümüzde hele ki benzer tipteki arabaların neredeyse üçte biri fiyatına olduğunu da göz önüne alırsak düşünülebilir bir model. Hafif değil, 9- 12 kilo arasındadır herhalde. Küçük de katlanmıyor. ıyi düşünmek, ihtiyaçları doğru belirlemek lazım. Sağlam mıdır onu da zamanla kullanan annelerden öğreneceğiz.

ınglesina zippy şu tek elle katlanıp açılabilen araba değil mi asli.mb? Onu da inceledim saraçhanede. Gerçekten hafif ve kullanışlı bir araba. Baston gibi katlanıyor. Bebeğinizi bir elinizle tutarken arabanızı da kimsenin yardımı olmadan kapayıp açabiliyorsunuz. Bu tek başına seyehat etmesi gereken anneler için çok önemli bir özellik. Şasesine otokoltuğu da takılıyor. Chicconun for me modeliyle aynı havada. Görüntüsü de fena değil ama ben concord neo'yu beğenmiş ve aklıma koyup gitmiştim saraçhaneye.Yine de ınglesinayı görünce ikisi arasında gittim gittim geldim. Mantığım inglesina dedi ama sonuçta gene concordu aldım:) Umarım ileride pişman olmam. Bu biraz da imkanlarla ilgili. Eğer sık sık toplu taşıma kullanacaksanız, ne kadar hafif ve küçük katlanan bir araba alırsanız o kadar iyi. Aileden aileye öncelikler değişebiliyor. Ben biraz daha konfor ve tasarımı önde tutarak yaptım tercihimi.

evet toplu tasim kullananlar icin firstwheels uygun degil cok bende sarachaneden bakmistim ancak gelen urun cok daha kaliteli gibi geldi bana direk yurtdisindan geliyo belki ondanmi bilemiycem. chiccoyada baktim ama fiyat + performans olarak mantikli bir araba olarak geldi. birde diger aralara nazaran daha genis ve rahat bir araba. su an kampanyada oldugu icin cok uygun ben 400 e aldim portbebe hediyeli.

sayin recell,ben bir yildir bu bebek arabasini kullaniyorum ve cok cok memnunum.genelde arabayla seyahat ediyoruz bagaj problemi olmuyor. ama toplu tasima raclarinada biniyorum ben ya zorlanmiyorum:) bagajda yer olmasa bile,tekerlekleri tek hamlede cikiyor.manevra kabiliyeti yuksek,yola tutusu mukemmel,cok rahat,saglam.iyiki almisim.internetten aldim bende,bastan bende cok dusundum ama suan iyiki almisim diyorum.dediginiz gibi portbebesi bebek kucukken kullaniliyor,ve evde besik niyetinede kullanmak mumkun.ben yazliga goturdum orda besigimiz yoktu :D sineklik geldi hediye,ayrica maxi-cosi oto koltuk adaptoru.oto koltuguyla super rahat ettik.arabadan inice,bebegi hic uyandirmadan hooop bebek arabasina tek hamlede tik oturtyosun.anliycaginiz ben bayildim,1 yildirda hic problem yasamadim,siddetle tavsiye ederim :)

firstwheels bebek arabasini kullaniyorum yazmismiydim :) seaborn'unda dedigi gibi,evet cok kucuk degil,hafifde degil ama cok saglam ve cok rahat.goren herkes bayiliyor,nerden aldiniz diyorlar.buyuklugude herkese gore degisir.ben hep buyukce araba kullandim o yuzden buda bana dgisik gelmedi.cok hafifleri vardir elbette.ama fiati uygundu,kampanyadaydi.hediyeleri vardi birsuru bana cok uygun geldi ve aldim internetten,kirazbaby'den. ben hem kendi arabamizla hemde toplu tasima raclariyla cok sik seyahat eden biri olarak,cok zorlanmadim.yada rahatindan dolayi zorluklarina gozmu yumdum ne :) saka bi yana resmi sitesinden girip incelediyseniz kapaninca cokda fazla yer kaplamiyor.cok bebek arabasi baktim gordum ve buyuk olupta tek elle tek hamlede kapanan cogu bebek arabasi kadar yer kapliyor,hatta firstwheelsen fazla yer kaplayan coook.neyse uzun oldu baya kusura bakmayin,hocakalin :)

Back
X