Erkek İnfertilitesi fish testi sonuçuna bakarmisiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
2015-03-05 21.03.32.png

Doktorunuz kim ilaç falan kullandınızmı neler kullandınız canım bide azosperm sebebi bellimi?
Esim xxy li canım kaan aydos doktoru ilk tese de bulunamadı 6 ay iğne tedavisinde ama fsh düşmüyor kaan ilaç tesislere etki etmiyor ama yinede çıkma ihtimali azda olsa tese yaparım dedi ama ben istemiyorum hiç bi ilerleme yok sizin sorun ne

Esim xxy li canım kaan aydos doktoru ilk tese de bulunamadı 6 ay iğne tedavisinde ama fsh düşmüyor kaan ilaç tesislere etki etmiyor ama yinede çıkma ihtimali azda olsa tese yaparım dedi ama ben istemiyorum hiç bi ilerleme yok sizin sorun ne
Sebepsiz canım eşimin genetik ve hormonlar normal sperm testi sıfır. Fish testinde de ne yazık ki haploid yok 3 ay devam ilaçlara tekrar fish testi dedi bize de kaan hoca Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda hayırlı evlatlar versin isteyen herkese

Sebepsiz canım eşimin genetik ve hormonlar normal sperm testi sıfır. Fish testinde de ne yazık ki haploid yok 3 ay devam ilaçlara tekrar fish testi dedi bize de kaan hoca Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda hayırlı evlatlar versin isteyen herkese
AMİN canim tese oldunuz mu hic

Evet 5 yıl önce yaptırdık canım spermatid çıktı demişlerdi ama o zaman ilaç falan kullanmamıştık.
HAYIRLISI olsun canım bizde ilaç kullanmadık 6 ay önce oldu tese yuvarlak hücre bulundu şimdi ilaç kullanıyoruz ama onunda etkisi yok henüz

X