Doğuma Hazırlık Fisher Price çok fonksiyonlu salıncak (3 in 1) kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
başta anakucağı alıp sonra salıncağa geçmektense bu ürün hepsini karşılıyor gibi geldi. Yakından görmedim hiç. Ama kullanan veya çevresinde bu ürünü inceleme fırsatı olan var mı acaba?

Fiyatı da özelcanın sayfasında 345 falan yazmış pazarlıkla fiyat düşer ya da kayınvalidemlere hediye aldırmayı düşünüyoruz :66: kraft dondy de beğenmiştim ama fpnksiyonel gelmedi. Mama sandalyesi olarak alçak ve fiyatı çok pahalı geldi özelliklerine göre. Bir de elektrikli olmasından çekindik.

Canim bende Chicco POLLY SWING UP SEA DREAMS var hediye olarak geldi,
35 haftalik hamileyim yani daha denemeye gecemedik :1:

Ama fisher price dan gorumcede var ve cok guzel
cift tarafli sallanmasi ve degisik muzikleri filan yegenimiz bayiliyor bu salincaga. Uyuyup kaliyo icinde :9:

Eger evde hediye gelen salincak olmasa bende fisher price alirdim.
Bence alabilirsin

Eşime linki atmıştım bu ürünün çünkü 3 in 1 yazınca başka şeylerde çıkabiliyor. Yoğunluktan gidip inceleme fırsatımız olmadı. O da annesine kardeşine söylemiş bana sürprizim var deyip duruyordu. Ayarlamışlar. Sağolsun bizimkilerde alıyor. Bakalım bende merakla bekliyorum. Ama çok kullanışlı geldi. Ablam 2. çocuğuna hem anakucağı hem salıncak almayı planlıyor. Bu hepsi bir arada gibi geldi. 6 aylık falan bir kullanımı da yok gibi.

Teşekkürler cevbın için kimse yazmıyordu. Bizde kullanınca yorum yaparız. Bir de ürün elimize ulaştığımzda :)

Vallahi çok sordum soruşturdum. Bebeğe ne mobilya ne beşik alacağım. Oyun parkı ve bu üründen almayı düşünüyorum. Fisher price'ın ana kucağı ürünleri bayağı güzel görünüyor. 18 kg'a kadar kullanılabilmesi beni cezbetti. Kullananlar deneyimlerini yazarsa çok güzel olur.

Bir kac ay once konusulmus ama belki hala ariyorsunuzdur diye yazayim dedim. Bende bu urunden var. Cok guzel bir urun ama ben kullanamadim. Evimizde yer yoktu. Annemlerde kullaniriz diye almistim. Onlara da gitmemiz mumkun olmadi. Hayat baska sekilde devam etti. Simdi oglum yurume caginda. Bir tek cikabilen kumasini bir kere yikadim. Her bebek esyasinda alir almaz yikiyorum, o nedenle. Onun disinda yepyeni, tertemiz bir salincak.

Bu sitede ikinci el bebek esyalari alt forumunda satista. Resmi de var. http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r-price-3-fonksiyonlu-salincak-anakucagi.html

Belki ilginizi ceker.

Tesekkurler.

kullanan we memnun olan arkadaslarım war, bende düşünüyorum insallah :8:

$64211971ew4.webp$Fisher-Price-portable-aquarium-swing2.webp$resim1540-1.webp

Arkadaşlar bu üründen (Fisher Price 3 in 1 sallanan anakucağı salıncak) almayı düşünenler var ise ebebek'de bu hafta indirimde. Ben almayı düşünüyorum. 249TL.
Kullanan var ise şöyle küçük bir sorum olacaktı, bu ürün C (ortaboy) mi yoksa D (büyükboy) mi pille çalışıyor ?
Yanında pillerinide alayım diyorumda yanlış olanını alıpda boşuna almış olmak istemiyorum.

:12::12::12:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu üründen (Fisher Price 3 in 1 sallanan anakucağı salıncak) almayı düşünenler var ise ebebek'de bu hafta indirimde. Ben almayı düşünüyorum. 249TL.
Kullanan var ise şöyle küçük bir sorum olacaktı, bu ürün C (ortaboy) mi yoksa D (büyükboy) mi pille çalışıyor ?
Yanında pillerinide alayım diyorumda yanlış olanını alıpda boşuna almış olmak istemiyorum.

:12::12::12:

büyük boy pille çalışıyor canım.ben kullandım ürünü kızımda,şuan kardeşim kullanıyor oda çok memnun.ana kucağı olarak ,salıncak olarak büyük kurtarıcı valla.almak isteyenlere tavsiye ederim.

üründen çok memnunum ve iyiki almışız diyoruz :)

ebebek yaptığı kısacık bir kampanyayla bizi mutlu etti :)

fiyatı bayağı tuzluymuş.3 fonksiyonlu olduğu yazıyor. hatta yürüteç olmasından bahsediyor. ama ne öyle bir resim gördm ne de öyle bir özelliği var diyorum.
o kadar çokmodel var ki.insanın kafası karışıyor. bişeyi alıp da pişman olmak var.

Arkadaşlar kullananlardan yorum bekliyorum çok kararsızım birde gözümle görme imkanı bulamadım anca resim ve videolara bakıyorum resimde de biraz küçük gibi geldi bana bu salıncağı mı alsam Tiny Love ana kucağı mı kararsız kaldım lütfen kullanan arkadaşlar fikir verin

Back
X