Fisir fisir konuşma

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Merhabalr.. bebeğim var izindeydim.kvalidem kpeder bebeğime bakmak için ize geldiler. Göreve başladım. Geçen akşam odaya geçtim bebeğimi uyutmaya cabuk da çıkamadım. Kalktim lavaboya gidecektim salondan alçak seste konuşalar geliyor. Sadece kvalidemin karsi tarafta biraz (dikkat etmeli mi )orayı anlamadım şöyle olmalı tarzı cümlesini ve kpeder veya eşimin duyacak duyacak kelimesini duydum sonra gitemdim de yanlarına..
Biraz vakit geçti eşime yazdım hayiridr ne konusuyirdunzu diye o da çocuktan fln dedi diğer gün oldu yine konuşma arasında eşime sordum yine bsy demedi hakkında konuştukları belliydi..
Anlamadım. Buz gibi soğudum onlardan

Acaba çocuğa bakimkonusu veya başka bsy mi ne hakkında konuşuyorlardı. Eşim zten ezelden beri beni beğenmez onun beni eleştirmesi bitmez de. Bi başkasına annesine babasina beni mi anlatıyordu..

Benim kayınvalide ve eşimin sevimsiz ablasıda ben odadan çıkınca fısıldaşırlardı hakkımda. Hatta düğün alışverişi esnasında kendi mutfaklarında da hakkimda konuşmuşlardı :ukala:
Ama umrumda mı hayır, istediklerini konuşsunlar. Bu sebeple annesini pek aramam, kardesiylede yılda sadece 2 3 kez telefonlasiriz o kadar. Kendi kendilerini böyle yaparak uzaklastiriyorlar 🤷‍♀️

Merhabalr.. bebeğim var izindeydim.kvalidem kpeder bebeğime bakmak için ize geldiler. Göreve başladım. Geçen akşam odaya geçtim bebeğimi uyutmaya cabuk da çıkamadım. Kalktim lavaboya gidecektim salondan alçak seste konuşalar geliyor. Sadece kvalidemin karsi tarafta biraz (dikkat etmeli mi )orayı anlamadım şöyle olmalı tarzı cümlesini ve kpeder veya eşimin duyacak duyacak kelimesini duydum sonra gitemdim de yanlarına..
Biraz vakit geçti eşime yazdım hayiridr ne konusuyirdunzu diye o da çocuktan fln dedi diğer gün oldu yine konuşma arasında eşime sordum yine bsy demedi hakkında konuştukları belliydi..
Vallahi bizde buz gibi olduk şimdi.

Bugünde neyi kafama taksam diye mi düşündünüz?

Herkes herkesin arkasından konuşur. Annemle kocam hakkında kocamla annem hakkında kv ile kocam hakkında kocamla kv hakkında görümce ile annesi ya da abisi hakkında vs vs. Konuşulur eleştirilir.. Soğuyacak kendini kötü hissedecek bir şey arama. Yüzüne yüzüne konuşup seni üzmelerini yeğlemezdin sanıyorum. Ki incinmeni istememişler ki duyacak diye uyarı yapılmış.

Sana bir tiyo vereyim, eğer iPhone kulaklığın varsa, ( veya eşinin varsa) kablosuz olanlar, telefonunu ve bir kulaklığı odada bırakıp dışarı çıkabilir diğer kulaklıktan odayı dinleyebilirsin :)
Veyahut, telefonunu kayıta alıp odadan çık, bu kadar basit
Aboo hiç aklıma gelmezdi 😅🤣

Ne dedi bilemem ama ben bu bakım işini sonlandırmanızı tavsiye ederim. Belli ki karşılıklı bir memnuniyetsizlik oluşmuş. Şimdi size de onların her hareketi batacak. İlişkiyi daha fazla germemek için en iyisi mesafe koymak.

Ayrıca eşiniz sizi 1 eleştirirse ailesi 10 eleştirir. Problemin kaynağı eşte.

Duyamamışsınız ki bi şeyleri ne desek iftira olur :D

Sana bir tiyo vereyim, eğer iPhone kulaklığın varsa, ( veya eşinin varsa) kablosuz olanlar, telefonunu ve bir kulaklığı odada bırakıp dışarı çıkabilir diğer kulaklıktan odayı dinleyebilirsin :)
Veyahut, telefonunu kayıta alıp odadan çık, bu kadar basit

Vallaha senden korkulur prenses :KK52:

Edinle konussalar gicik olabilirdim ama kayinpederle konuşsalar takmazdım, sonuçta eşler kendi aralarında konuşabilir. ayrıca emin olmadan lafını açıp yüz göz olmazdım

Back
X