Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..
helal olsun diyorum size canım sadece iyi sabırlıymışsınız ben olsam o örtüyü yakar yada çöpe atardım banada eşimin teyzesi böyle bir densizlik yaptı zaten kayınvalidem bana bir mendil bilem almadıda :) hah ha neyse teyzesinin getirdiği şeyi eşimin gözü önünde çöpe attım çok sinirli biriyim zaten bir terbiyesizlik yapıldı mı dayanamam gözümde zümrüt olsa kıymeti kalmaz takmayın örtüyü kaldırıp uygun yere koyun