Fiskos krizi, akıl verin n'olur...

Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..

helal olsun diyorum size canım sadece iyi sabırlıymışsınız ben olsam o örtüyü yakar yada çöpe atardım banada eşimin teyzesi böyle bir densizlik yaptı zaten kayınvalidem bana bir mendil bilem almadıda :) hah ha neyse teyzesinin getirdiği şeyi eşimin gözü önünde çöpe attım çok sinirli biriyim zaten bir terbiyesizlik yapıldı mı dayanamam gözümde zümrüt olsa kıymeti kalmaz takmayın örtüyü kaldırıp uygun yere koyun :D

Arkadaşlarım 5 senelik evliyim sorunlar yeni değilde bayadır kayınvalidem ile ateşkes ilan ettik yani olur olmaz bana bağırmıyor ve herşeye müdahale etmiyor insanarın yanında küçük düşürmüyor lafın kısası bi süredirde uymayım diye duymamazlıktan geliyordum ama bugün resmen üzerine tüy dikti..Geçen hafta yemeğe aldım eşimin ailesini fiskos masasının üstünede beyaz bohça diye saten ucuna dantel oluyo ondan koydum.memnun olsun diye kendi yaptıya ..Onu dolamış kafaya demediğini bırakmadı bugün ziyarete gittiğimde .Oraya o mu konulurmuş 4 liralık bi kumaş alıp üstüne dantel koyamamışımmı ,çocuğun çeyize koycakmışım bidaha yapamazmış offf içimi şişirdi bağıra bağıra tamam bende öle yaparım dedim ama içime işledi resmen fitil oldum dünya lafyedim daha birsürü..ağlıyorum sinirden.Eşimede bişey demedim.Sorum şu fiskosun üzerine o dediğim örtü konulmazmı ya oda dantelli ..benmi cahilim anlamadım ki ? fıydırdım attım eve gelince üstünden siz olsanız napardınız ?İnsanın kendi başına gelince bişey aklına gelmiyo..

İnsanları mutlu etmek zorunda değilsinn
Maalesef edemezsin :(
Sen etmek istemişssin daha çok üzülmüşsünn canım yaaa :(

kaynanan ne kadar saçmna bir sebepten senin canını sıkmış.hep mi böyle canım.boşver hiç duyma sinir bozucu ama ne yapacaksın yuvan için bazı şeyleri duyma görme.evlilik bol sabır istiyor

atın gitsin o fiskos masayı. hiç sevmediğim bi şey zaten

bizde de var, annem kolalayıp seriyo danteli. bi de altına saten örtü:37:

çeyizime de almış. ne alırım ne de sererim:ssz:

annem evden bi kaç günlüğüne uzaklaşsa astsolist tarzında döşediği salonu komple atacağız

memnun olmuyo bu yaşlılar, kaynana olunca daha da çekilmez oluyorlar

Çok Çok Çok teşekkür edrim arkadaşlarım hepinizin yorumu birbirinden güzeldi zaten aldım çocuğun odasına yere atıım tepiniyo üstünde yakında mandalin çukolatalı süt dööökmesi yakındır üstüne :52::52: bohça örtülürmü dedi ya bana annemin ne güzel bohçaları var verdiği onu koyucam geldiğinde gördüğündede benim zevkim bu sordum yanlış birşeyde yokmuş herkez öyle koyuyormuş bi örtü yüzünden bi ton laf ettin bana gereksiz yere diycem..annem hellal hoş olsun yine yaparım ben sana yay gitsin dedi diycem yeter ona zaten büyük ihtimal yapamıcaz başka derse de topu topu kaç torun var annem özençli insan yaparım yapamazsan alırım diyo sen üzme canını boşver diycem Gelmesini dört gözle bekliyorum.Bütün örtülerini kaldırdım annemin verdiklerini yaydım yerine çatlasın patlasın hihhoyt :D

Benim babam iflas ettiği için hiç istemedi bunlar beni ;eşim evi başlarına yıkmış öylelikle kabul ettrimiş yani ben bu düğünü istesende istemesende yapıcam demiş annesine tencereler tavalar havalarda uçuşmuş benim birşeyden haberim yok o gün bu gündür kinli bana ilk günden beri 4 yılımı hiç etti harcaılar resmen beni bende konuştum olmadı sustum olmadı 5 yıl oldu sönmedi ateşi hastalıklı olduğuna bende inandım ve dinsizin hakkından imansız gelirmiş diyorar ya o moddayım artık hareketlerimlede vurgulamak istiyorum bişeyleri istyer anlar ister anlamaz.. yardımlarınızla çok teşekkür edrim arkadaşlarım:54::54::54::54::54:

Çok Çok Çok teşekkür edrim arkadaşlarım hepinizin yorumu birbirinden güzeldi zaten aldım çocuğun odasına yere atıım tepiniyo üstünde yakında mandalin çukolatalı süt dööökmesi yakındır üstüne :52::52: bohça örtülürmü dedi ya bana annemin ne güzel bohçaları var verdiği onu koyucam geldiğinde gördüğündede benim zevkim bu sordum yanlış birşeyde yokmuş herkez öyle koyuyormuş bi örtü yüzünden bi ton laf ettin bana gereksiz yere diycem..annem hellal hoş olsun yine yaparım ben sana yay gitsin dedi diycem yeter ona zaten büyük ihtimal yapamıcaz başka derse de topu topu kaç torun var annem özençli insan yaparım yapamazsan alırım diyo sen üzme canını boşver diycem Gelmesini dört gözle bekliyorum.Bütün örtülerini kaldırdım annemin verdiklerini yaydım yerine çatlasın patlasın hihhoyt :D

Benim babam iflas ettiği için hiç istemedi bunlar beni ;eşim evi başlarına yıkmış öylelikle kabul ettrimiş yani ben bu düğünü istesende istemesende yapıcam demiş annesine tencereler tavalar havalarda uçuşmuş benim birşeyden haberim yok o gün bu gündür kinli bana ilk günden beri 4 yılımı hiç etti harcaılar resmen beni bende konuştum olmadı sustum olmadı 5 yıl oldu sönmedi ateşi hastalıklı olduğuna bende inandım ve dinsizin hakkından imansız gelirmiş diyorar ya o moddayım artık hareketlerimlede vurgulamak istiyorum bişeyleri istyer anlar ister anlamaz.. yardımlarınızla çok teşekkür edrim arkadaşlarım:54::54::54::54::54:

Yaaa anlamıyorummm anlamıyorumm ve ölene kadar da anlamayaacağım sanırım
Oğlun gelinini seviyor yuvalarında mutlu huzurlular Allah bağışlasın nur topu gibi bi de torun vermiş o gelin sana
E daha ne istiyorsunuz be kaynanalarrrrrrr :52::52::52:

Allah'ım ne kaynanalar var yahu:)ona ne ki neyi serip sermeyeceğinizden?sağ olsun emek harcamış,size güzel bir örtü yapmış ama gerisine karışmak niye?benim evimde fiskos yok,dantelli örtüleride pek sevmem ama burada k.valideniz hatalı.ben olsam önce ona değer verdiğim için o örtüyü kullandığımı söylerim sonrada geri veririm.alsın ne yaparsa yapsın.

Ya Allah çok büyük ..Başımdan yenide geçen olayı anlatayım aslında kendimiz ne kadar yaparsak yapalım Allahın verdiği hüküm kadar keskin olmuyor.Kayınçom da hamileliğimde çok etti günsüz doğum yaptım karnımda yavrumla aylarca kıvrandım ettiklerinden dolayı hep allahım sen büyüksün dedim ağladım anlattıklarım sadece binde biri onuda söyliyim ve en büyük yemini edrim suçum günahım yoktu ..

kızım doğduktan sonraki sene kayınçonun çocuğu oldu eltim prensesler gibi bakıldı yediği önünde yemediği arkasında sofraları önüne verildi bulaşık bilmedi 2 kg çocuk doğurdu ve doğduğundan beride çocuk hasta birden ateşleniyo ve nasıl müdahale edilirse edilsin kendiliğinden düşmedikçe günlerce yanıyo çocuk yarım gün geçiyo sonra yeniden ateşleniyo ..Doktorlar bile çare bulamadı düşünün ne ad ne tedavi ..Yemeğe aldım geçenlerde ben bunları çocuk kucağımda ateşlendi yine tabi düşmüyo doktora bile götürmüyolar artık durum bu halde çok üzüldüm kıyamadım 3 yaşına girecek eriyip bitiyo ana baba desen kıvranıyo ..Sonra aklıma karnımda bebeğimle bana ettikleri geldi acaba hak helalliğinden mi oluyo böyle onlar acımadı benim çocuğuma ama eğer bundnsa benim hakkım helal olsun dedim.Ertesi gün aradım senelerdir ateşlenen çocuğun ateşi bıçak keser gibi gitmiş..1 ay olucakmı bilmiyorum tık yok şaşırıyolarmış noldu diye .Ben 7.5 ay çektim onlara allah 3 sene çektirdi .O yüzden kalbimide bozmamaya çalışıyorum ..Allah nasılsa veriyo haklarını..

Back
X