Fişsiz degisim

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
Merhaba arkadaslar.gecenlerde mangodan cok begenerek bir gomlek almistim eve geldigimde bir kac gun sonra bir kisminin yanik tiftik oldugunu farkettim dalginligima geldi sanirim.isin kotu tarafi fisini attim ama ustundeki etiketi herseyi duruyor degisim yaparlar mi?:18:

ürün kusurlu çıkmış fişin yok diye elinde bırakmazlar o haliyle. bence zaman geçirmeden götür ürünü.

Merhaba arkadaslar.gecenlerde mangodan cok begenerek bir gomlek almistim eve geldigimde bir kac gun sonra bir kisminin yanik tiftik oldugunu farkettim dalginligima geldi sanirim.isin kotu tarafi fisini attim ama ustundeki etiketi herseyi duruyor degisim yaparlar mi?:18:

Peşin mi ödediniz? Eğer etiketi üzerindeyse yaparlar, kredi kartı ya da bankamatik ile ödediyseniz de slip ya da internet cıktısı ile değiştirebilirsiniz.

Mango'nun ürünleri genellikle defolu çıkıyor yada ben ne zaman alsam bir sorun oluyor sonrasında o yüzden bende almayı bıraktım artık ordan birşey almıyorum.Ancak tahminimce fişin yoksa değiştirceklerini zannetmiyorum ama yinede bir şansını dene.

Kredi kartiyla odemistik canim insallah yaparlar ya resmen yakmislar :43:artik daha dikkatli bakicam urun alirken sizde tedbirli olursunuz kizlar benim dustugume dusmeyin :43:aldigim magazada luks bir yerdeydi bile bile defolu urun nasil koyabiliyorlar oraya anlamadim:47:

Mango'nun ürünleri genellikle defolu çıkıyor yada ben ne zaman alsam bir sorun oluyor sonrasında o yüzden bende almayı bıraktım artık ordan birşey almıyorum.Ancak tahminimce fişin yoksa değiştirceklerini zannetmiyorum ama yinede bir şansını dene.

İnternettende baktim simdi de cogu kisi sikayetci:19:

nakit ödeme yaptıysanız, değişim yaparlar..
kredi kartıysa; slip ve fiş gerekir..:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartiyla odemistik canim insallah yaparlar ya resmen yakmislar :43:artik daha dikkatli bakicam urun alirken sizde tedbirli olursunuz kizlar benim dustugume dusmeyin :43:aldigim magazada luks bir yerdeydi bile bile defolu urun nasil koyabiliyorlar oraya anlamadim:47:

Ben yaptım daha önce. Bir pantolon aldım, bir yıkamadan sonra tüylendi bir garip oldu, fişim de yoktu, internetten döküm aldım gittim değiştirdiler.

bi ihtimal; aldığın günün tarihini net hatırlıyorsan; onu belirterek şansını denemelisin:34:

Lcw'den gömlek almıştım.Denerken sorun yoktu ama kolları pot durdu.Ertesi gün fişiyle gittigim halde kıyafeti kokluyor giydiniz mi filan diyor.Etiketleri üzerinde kullanmadım bile dedim.Direk fişi soruyorlar.Kanıtlayacak ödeme dökümü vb. varsa onunla gidebilirsiniz.

Kizlar o fisi nerden cikarabilirim mailemi geliyor dokumler benim babamin kredi karti oldugu icin tam bilemiyorum.hatirliyorum canim tarihi kasayi herseyi:18:

etiket üzerindeyse fişsiz de yapıyorlar değişim.. sadece eğer indirime filan girdiyse siz aldıktan sonra, fiş yoksa elinizde oradaki fiyattan değişim yapıyrlar.. ya da aynı ürünle değişim olacaksa zaten sorun yok.. korkmayın yani.. ben fişsiz çok değişim yaptım..

değişim yaparlar çünkü onlarda da dökümanlar kalıyor.. değiştirmeyiz deme şansları yok, fiş illa gerekli derlerse kendi mağazalarında bulunan kopyadan çıkartsınlar, isim soy isim ve kart numaranız var sonuçta.. merak etme onla da uğraşmazlar hemen değiştirirler..

zaten aynı ürünü alacaksan sorun yok ama para iadesi istiyorsan fiş isteyebilirler o zaman da dediğim gibi sizde bulunandan çıkarın bulun de.. (buna hakkın var):34:

Back
X