fissler düdüklü tencere?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
bayanlar fissler marka düdüklü tencere almayı düşünüyorum kullananlar var mı acaba?
hangi seri ve kaç litrelik önerirsiniz?
birde monetadan pilav tencerisi ve tava almak istiyorum bu konularda çok bilgim yok onda da hangi seri önerirsiniz? Ve pilav tenceresi kaç cm olmalı?

Ben fisslerin vitaquick modelinin eski serisini kullanıyorum 5 senedir, çokta memnunum 6 lt idi yanılmıyorsam. Diğer serilerini hiç bilmiyorum.
Pilav tenceresi hakkında fikri olan da vardır.

İyi günlerde kullanın ürünlerinizi

Ben fisslerin vitaquick modelinin eski serisini kullanıyorum 5 senedir, çokta memnunum 6 lt idi yanılmıyorsam. Diğer serilerini hiç bilmiyorum.
Pilav tenceresi hakkında fikri olan da vardır.

İyi günlerde kullanın ürünlerinizi
teşekkür ederim cavabınız için.bu serinin zaman göstergesi yok sanırım ..kullanımı nasıl kolay mı seviyeleri filan varmı et sebze için filan

teşekkür ederim cavabınız için.bu serinin zaman göstergesi yok sanırım ..kullanımı nasıl kolay mı seviyeleri filan varmı et sebze için filan

Rica ederim ne demek.
Zaman göstergesi yok evet, yeni serisi nasıl onu bilmiyorum.
Kullanımı çok kolay, patlama derdi de yok zaten, havası çıkmayınca açılmıyor kapak.
Ortada bir aparatı var kaynamaya başladıkça o yükseliyor. O aparatta çift çizgi var. Eğer sebze pişiriyorsanız ilk çizginin çıkması yeterli sonra ocağı kısıyorsunuz. Et pişiriyorsanız 2 çizginin de çıkmasını bekliyorsunuz.
Zamanda normal düdüklü tencere kullanımı gibi. Mesela fasülyeyi 10 dk pişiriyorum. Mercimek yemeğini 20 dk gibi...

Rica ederim ne demek.
Zaman göstergesi yok evet, yeni serisi nasıl onu bilmiyorum.
Kullanımı çok kolay, patlama derdi de yok zaten, havası çıkmayınca açılmıyor kapak.
Ortada bir aparatı var kaynamaya başladıkça o yükseliyor. O aparatta çift çizgi var. Eğer sebze pişiriyorsanız ilk çizginin çıkması yeterli sonra ocağı kısıyorsunuz. Et pişiriyorsanız 2 çizginin de çıkmasını bekliyorsunuz.
Zamanda normal düdüklü tencere kullanımı gibi. Mesela fasülyeyi 10 dk pişiriyorum. Mercimek yemeğini 20 dk gibi...
zamanını ayırdığın için çokkk teşekkür ederim...çokk yardımcı oldun sanırım fisslerin hangi serisini alırsam alayım memnun kalacağım...

Fissler vitaquick 6lt kullanıyorum cok memnunum daha önce cok bilindik bir marka da kullandım ama fissler i tek gecerim hem saglam hem basit

kesinlikle süperrr 5 dakka altını kısmadan sebze yemeklerimi mercimeği pişirebiliyorum. çok pratik :) tavuk etlerde maks 15 dk :) altını kısmadan tabikiiii

Canım bende henüz kullanmadım ama çeyizime fissler blue point 6 litre aldım öneririm illa bunu almayacaksan da 6 litre olarak al zaten o bile minik duruyor :KK53:

Canım bende henüz kullanmadım ama çeyizime fissler blue point 6 litre aldım öneririm illa bunu almayacaksan da 6 litre olarak al zaten o bile minik duruyor :KK53:
araştırarak mı aldın canım modeller arasında ne gibi farklılıklar var acaba? yok 6ltrede bende hem fikirim

Bence en onemlisi detayli ve hassas bir tencere degil cunku duduklu tencere ne kadar detayli olursa kullanim zorlaşıyor

araştırarak mı aldın canım modeller arasında ne gibi farklılıklar var acaba? yok 6ltrede bende hem fikirim
Hiç bilmiyorum canım benim bütçeme uygun bu modeldi kampanya vardı fissler sonuçta memnun kalırım elbet dedim aldı diğerleri çok pahalı geldi bana:KK53:

Fisslerin 4 litreliği var bende.
Keşke 6 lt alsaydım diyorum bazen
Çok ama çok memnunum...

pilav tenceresi de bernardodan almıştım.

fisshler düdüklü alanlar kaça aldınız ve hangi model bilgi verirmisiniz,bir de modeller arasında kararsız kaldım yardım edermisiniz netten almayı düşünüyorum

X