- Konu Sahibi BenAyKizim
-
arkadaşlar selam ben yeni katıldım fissler tencere düdüklü vs hakkında 1 yıl eğitim aldım istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
kızlar benimde bir sorum olucak size. çeyizim için 2 gün önce fissler marka 6 lt düdüklü tencere aldım, iş yerinden arkadaşlarım biraz kafamı karıştırdıneden 6 lt aldın çok büyük iki kişi ne yapcaksınız o kadar büyük tencereyi daha ufak alsaydın dediler, kimi de iyi yapmışsın büyük olması iyi dedi. Bende sürekli kullanmak için aldım çok pratik olduğunu duydum, 6 lt lik düdüklüde az yemek yaparken malzeme az olduğu için etrafında yanma olur mu ? değiştireyi mi sizce 4,5 lt lik ile yardım edinnn ((
ben de tefal kullanıyorum aynı sorun bende de var. 1 saatte pişirmiyor. Fissler almayı düşünüyorum acaba fissler vitavit comfort nasıl bilen var mı? Vitaquick'in tipi pek hoşuma gitmedi.
arkadaşlar selam ben yeni katıldım fissler tencere düdüklü vs hakkında 1 yıl eğitim aldım istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
Eki Görüntüle 716023
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatıcam tekrar üsteki modeli almayı düşünüyorum 6 Lt 2 kişi için fazlada olabilir ama misafir için uygun olacagını düşünüyorum bu modelden kullanan memnun kalan yada sorun yaşıyan varmı blue point olarak geçiyor ismi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?