Tatlı Tarifi Fistikli milföy tatlisi(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
himmmmmmmmm bayildim buna yaaaaaa keske burdada milfoy olsada bende denesem

öncelikle görüntü süper eline sağlık cnm. bende daha önceden buna benzer bir şey yapmıştım özenerek cevizlisini samsa tatlısı diye ama niyeyse hiç güzel olmadı şerbeti dökünce hamur hamur oldu oysa çıtır çıtır olacağını hayal etmiştim. senin ki nasıl oldu acaba?

cok güzel görünüyor eminim tadida güzeldir cokacimcoook kolay gibi mutlaka deniyecegim
ellerine saglik.

tesekkür ederim kislar güzel yorumlariniz icin..asi mavi sen nerdesin canm yurt disinda varki milföy hamuru nerde olduugnu dersen yardmci olurum..
dger deniyen arkdslar ellerinize saglik sizinde niye olmadi canim..sanirim cok serbet döktün veya az pisirdin benim cok iyi oluyor vaalh her yaptigimda iki tepsi yapiom bitiyor cok güzel citir citr serbetli tatali oluyor..

çok güzel görünüyor ellerine sağlık ama kaç derecede pişiriliyor?,tarife göre şerbet miktarı çok az bir tepsiye yetiyormu?, tepsi sıcakken şerbette sıcakmı dökülecek?yumurta akı üzerinemi?bunları açıklarsan sevinirim.tşk.

canim öncelikle yumurta aki ile fistik icini sekeri yedriyorsun lokum gibi yapiyorsun.soguk firinda 100de önce 15 dk daha sonra 10 dkda 200de pisryorsun..
serbet ölcüsü iyi oluyor canm bu bi tane milföye cok agir serbetli iyi degl baklava gbi olmasin canm cok agir oluyor cünkü böyle cok hafif oluyor..serbet sicak milföy ilik olcak oki canm..

saol canim benim evet baklava gibi oluyor ama az serbetli oldugu icin hafif oluyor..

ellerine sağlık çok harika görünüyo...
yanlız şerbeti az değil mi?

kislar yorumlarda cok sorulmus ben yine cavplim sizlere evet görünüm baklava gibi tad baklava gibi cünkü icinde fistik seekr var ama sadce baklava gibi cok agir olmuyor serbet oyuzden az arkadsim serbeti istersen cok yapabilirsin ama gel görelimki milföy hamuru cok yumusar hamurumsu olur vede cok agirr baklava gibi olur ben böyle yapiyorum cok hafif lezzetli oluyor tercih sizin oki..

çok güzel görunuyor ya ellerine sağlık cokacimcoook delikafadulden​

Çok hoş değişik bi tarif ve muhteşem bi görüntü :)

Back
X