merhaba, güzel bir program, takipteyim. umarım başarılı olursun :)
Simdiye kadar yaptiklarim.
Sabah acil isim ciktigi icin bir haslanmis yumurta ve bir avuc bademle gecistirdim.
Öglen onun yerine bir kücük dilim ekmek, bir kase cacik ve domates, salatalik ve peynir tükettim.
bir bardak su ictim.
Su icmede sorun yasayanlardan biriyim bu yüzden alistira alistira suyu sabah erken saatlerinde bir litreyi bitirmeyi hedefleyecegim. Yagmur yagdigi icin disarida yürüse cikamayacagim, onun yerine simdi yarim saatlik bikini videosu ve Jillian Michaels 30 shred programi level 1 yapacagim. Ardindanda dusa. Cok umutluyum olacak bu is
iki tabak yedigim bulgurun ceremesini cekmekteyim suanda.Asiri derecede sislik var, ve bu rahatsiz edici. Gidip spor yapayim diyorum ama sis migdeylede zor olur herhalde. Kimselerde ugramiyor.
Alti haftam kaldi, burda ne kadar verebilirim ki artikisteksizim. Ama büyük bir cikmazdayim.
e oyle dersen tabi yapmak istemezsin. 6 haftada neler olur neleeeer 6 kilo alabilir ve surekli yatabilirsin. ya da kilo verip spor yapip bayagi bir incelebilirsin. sana bagli. pes etme. 3 gun bile kalsa cabala bence. bikac gunluk detoks ve ekstradan sporla aradaki farki kapatirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?