• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fıtık ameliyatı

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Kızlar merhaba sabah ablamın telefonuyla iş yerine gittim 3 senedir gürültün muzarip ama hiç böyle kötü olmamıştı direk özel hastaneye gittik MR çekildi ve 3 fıtıktan birinin patladığını söylediler diğer ikisi de çok sıkıştırıyormuş ameliyat öneririm dedi doktor. Ailemiz uzakta ameliyat okursa toparlama süreci nedir nasıldır bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Not: yarın başka birkaç doktora daha bakacağız eğer onlar da aynı şeyi önerirse mecbur ameliyat olacak ama insan bir yandan güvenemiyor özel hastaneye sırf para kazanmak için mi yapıyorlar diye. Yine de hız ve konfor açısından mecburen tercih ediyoruz

Benim abimin de fıtığı patlamıştı ameliyat oldu ama o süreç zor 1 ay bakıma ihtiyacınız oluyor.. Bence de son çare ameliyat olsun iyice araştırın..

Patlamış fıtığı mecbur temizliyorlar , babamdan biliyorum , ağrısıda dayanılmaz olur . Doktor tercihi önemli tabiki , geçmiş olsun .

Benim abimin de fıtığı patlamıştı ameliyat oldu ama o süreç zor 1 ay bakıma ihtiyacınız oluyor.. Bence de son çare ameliyat olsun iyice araştırın..
Evet birkaç doktor daha gezeceğiz ama sanırım sonu ameliyatla bitecek çünkü hiç doğrulamıyor kendi başına kolay hareket edemiyor

Geçmiş olsun patlaması kötü olmuş.

Benim. Oğlum prematüre doğdu ve 3 fıtığı vardı 1.800gr iken çift taraflı kasık fıtığıni aldirdik. Göbeğindeki fıtığı da 2 ay (veya daha fazla) Bi zamanda 1 TL ile bastırdık (yarabandiyla) . Ve geçti.

Merhaba kızlar gerçekten sürekli engel yemekten yıldım konu başlığı yanlışmış o yüzden iki gündür giremiyorum yeni üyeyim ve site bu hataları asla tolere etmiyor 😞 ablamla birkaç doktor daha gezdik ve sonuç olarak ameliyata karar verildi çünkü bu şekilde günlük hayatına devam edebilecek durumda değil yardımsız hareketleri kısıtlı. İyi bir doktor bulduk hastaneden ön provizyonu bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun

Back
X