Benim 10 senedir boyun fitigim var hanimefendi, zaten konuya hakimim yani. Kaldi ki bilmiyor olsaydim bile siz soylediniz diye arastirma yapacak halim yok di mi? Bunu arastirmadan da bilebiliriz ustelik, boyun fitigi kalbe basi yapmaz, yapamaz, fiziksel olarak imkansizAraştırırsaniz anlarsıniz boyun fıtığinin nelere yol açtiğini..Bende bilmiyordum .Hic aklıma gelmezdi bu kadar şikayetin boyun fitığindan olabileceği.
O kadar bölüme gittiniz, kimse boyun fıtığı mu acaba diye suphelenip bakmadı ama aslında eşinizi götürdüğünüz teyze arada kalan 5 dakikasında size bakıp anladi öyle mi? Çok ilginçmişDedim ya benim şikayetlerim çarpıntı kulak çınlaması, yoğun baş ağrısı, akciğer ağrısı ,mide ağrısı .Hepsi için bölümlerine gityim.3 defa yoğun çarpıntıdan acile gittim kalp krizi geçiriyorum diye .Ama biseyin yok dediler ilaç bile vermediler..1 yıldan fazladır bende ne var arayışı içindeyim.
Ayrıca bende araştırırken öğrendim boyun fıtığınin çarpıntı yaptığını.Hatta anksiyete ve kaygı bozukluğu da yapıyormuş .Duyunca bende çok şaşırdım
Hiç aklıma gelmezdi bu kadar şikayetin panik ataktan olabileceği… Bu da bir bakış açısı mesela.Araştırırsaniz anlarsıniz boyun fıtığinin nelere yol açtiğini..Bende bilmiyordum .Hic aklıma gelmezdi bu kadar şikayetin boyun fitığindan olabileceği.
Fıtık,omurlar içerisinde seyreden sinir liflerinin,omurganın pulpası dışına fışkırması/fıtıklaşmasıdır.Geçmiş olsun
Fıtık zaten omurgalarla ilgili bir durum
Omurga ya yakın diyorsunuz
Bunu en iyi sevgiliOtrera bilir
Ilginc ama gerçek.O kadar bölüme gittiniz, kimse boyun fıtığı mu acaba diye suphelenip bakmadı ama aslında eşinizi götürdüğünüz teyze arada kalan 5 dakikasında size bakıp anladi öyle mi? Çok ilginçmiş
Ama omurgaya cok yakinsa ameliyat etmiyor doktorFıtık,omurlar içerisinde seyreden sinir liflerinin,omurganın pulpası dışına fışkırması/fıtıklaşmasıdır.
Yani her sinir zaten omurların içinden geçer. Dolayısıyla elbette omurgayla ilgili bir durum
Evet istanbuldayım .fıtıkçiya degil kayropraktik uzamanina (fizik tedavi uzmani oluyorlar ancak her fizik tedavuci kayropraktikci degil)
acibademde 2 dene ust uste fizik tedavi almama ragmen gecmeyen sirt ve boyun agrilarumi 2 seansta gittigim kayropraktikci duzeltti. istanbuldaysaniz gittigim kisinin ismini verebilirim .
bahsettiginiz islemleri 4 sene fizik 2 sene yuksek lisans yapmis guvenilir insanlat yaptirin . ayrica kendisi tum agrilarimin temel kaynaginin dis sıkmam oldugunu dis sıkmamın boynumubkastigini onunda sirt kismimindakibkaslari etkiledigi teshis etti .kesinlikle oneriyorum
burdan isim vermek yasak mi bilmiyorum mesaj atin lutfenEvet istanbuldayım .
Ben ikna oldum meselaFıtık omuriliğe yakın olmaz başka doktorla görüşün derim, kadın doğumcu olabilir.
Ben her halükarda teyzenin çözüm olacağına inanıyorum.
Sabun da şifalı sonuçta, burada sabunun şifasını tartışacak değiliz.
Ben ikna oldum mesela