hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
230
35
18
25
Kızlar adetime 7 gün var iki gündür de akıntım için gynomax lx kullanıyordum doktor hamile kalmışsanda sorun olmaz demişti ama iki gündür tek seferlik fitil kendini akıtırken lekede geldi pembemsi anlamadım sizce neden olabilir hamile kalmıştımda zarar mı verdim diye korkuyorum

Kızlar adetime 7 gün var iki gündür de akıntım için gynomax lx kullanıyordum doktor hamile kalmışsanda sorun olmaz demişti ama iki gündür tek seferlik fitil kendini akıtırken lekede geldi pembemsi anlamadım sizce neden olabilir hamile kalmıştımda zarar mı verdim diye korkuyorum
Zararı olmaz fitilin yerleşme lekesi olabilir muhtemelen öyledir adetiniz gecikince kan verin

Yerleşme kanaması demek bebeğin rahime tutunmaya çalışması demek kötü birşey değil yani iyi birşey
Evet canım biliyorum 🥺ama ayırt edemedim o mudur yoksa fitilden midir diye çünkü önceden fitil kullandığım zamanlar böyle leke hiç gelmezdi acaba yerleşmemi diye düşündüm

Fitili koyarken zorlanma vs olursa kilcal damarlar ince catlayabilir normal olmasi cok olmadigi surece

Hamileyken kullandım sıkıntılı bı fitil değil, ona bağlı olduğunu düşünmüyorum, koyarken tahriş falan olmuştur belki

Back
X