Fitil lattawin

Nese1627

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
59
13
8
33
Merhabalar 3.gebelik kaybını yaşamadım malesef doktorumu degistirdim başka doktora gittiğimde genel kontrol yaptı ve akıntım fazla die lattawin fitil verdi adet olduğum için baslayamadim bitince fitile başladım 2 gündür kullanıyorum ve bazı şeyler geliyor yani nasıl tarif etsem bilemedim koku falan yok lor peyniri gibi kucuk küçük parçacık gibi şeyler geliyor enfeksiyondan yada mantar kaynaklı mi acaba araştırdığım kadarıyla fitil işe yarıyodur yazıyor ama benim hiç kasintim olmaz akıntım aşırı kokulu olmaz ama biraz fazlaydı doktor ondan yazdı sanırım varmı bu fitili kullanan

Uzun zaman olmuş ama fitil sonrası memnuniyet durumunu paylaşabilir misin? Ben de kullanmaya başladım da.

Uzun zaman olmuş ama fitil sonrası memnuniyet durumunu paylaşabilir misin? Ben de kullanmaya başladım da.
Merhaba fitili kullandiktan sonra memnun kaldim tabi bi sure sonra akintim yine oldu doktora gittim oyle asiri derecede yok dedi rahatsiz oluyorsan baska fitil vereyim dedi onuda kullandim gecti yine basladi ama ilk seferki gibi degildi tabi ki lattawini kullaninca baya seyler geldi temizlendi sanirim

Normalde akintim alışkandı. Şimdi bunu kullanmaya baslayinca peynir kesiği gibi gelmeye başladı sende de böyle mi oldu? Acaba ise yaramıyor da ilerliyor mu diye düşünmeye başladım.

Normalde akintim alışkandı. Şimdi bunu kullanmaya baslayinca peynir kesiği gibi gelmeye başladı sende de böyle mi oldu? Acaba ise yaramıyor da ilerliyor mu diye düşünmeye başladım.
Eevt evet bende de aynisi oldu ise yariyor die dusundum cunku kullandikca azaldi ve sonra baska fitil kullaninca normal akintim oldu bi daha oyle gelmedi acikcasi doktor kontrolune gittigimde yogun birsey yok kasintinda yoksa normal dedi bi daha fitil kullanmadim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…