• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fıtıl sonrası(yardım lutfen)

melik1902

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Vajınal mantarvıcın lattawın aldım. Adet bıtımı koydum ama yan etkıgıbı bısey yaptı 3 gece koyup bıraktım. Ikı gundur koymuyorum. Ama fıtılden once bukadar olmayan beyaz parca parca bazen seffaf balgam gıbı seyler dokuluyor. Oturma banyosu yapıyorum legenın ıcınde gırunuyor bu gelenler fıtılmı yoksa mantar dokuluyormu.suan merkeze cok uzagım 20 gun sonra donecegım. Allak bullak oldum. Lutfen bısey deyın. Bu dokulenler ney. (Kendımı bıldım bılelı sut rengınde akıntım olur) 1 yıl once basladı bu mantar belası kac defa dr gıttım hpv verdım temız. Fıtıl koyduktan sonra kacgun devam edıyor fıtılın gelmesı😭

Fitil parcalari akar zaten eriyip kaybolmaz, eriyip işini yapıp akar, neyinden rahatsiz olduğunu anlayamadım ben, düzenli kullan bence

Fitil parcalari akar zaten eriyip kaybolmaz, eriyip işini yapıp akar, neyinden rahatsiz olduğunu anlayamadım ben, düzenli kullan bence

Daha oncede gynnomax gıbı fıtıller kullandım ertesı gun akardı.bu ıkı gundur parcalar halınde dokuluyor ve dedıgım gıbı sumuksu balgamlı gıbı seylerde dokuluyor.
Rahatsızlıgımın sebebı bu. Kullanmayı burakmamın sebebı fıtılı koydukran sonra ıcım acayıp oldu bayılacak gıbı hıssettım. Kanım cekılıyordu sankı.korktum bıraktım oyuzden. Tesekkurler cevap ıcın.

Fitiller yapıyor yoğun akıntı normal aslında, kendini korkutma sen, mantar enfeksiyon falan varsa ekstra akinti da normal

Back
X