Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gayno fitil kualndım içinde iki tane vardı fakat ben bir tanesini kulandım 2 gün sonra ilişkiye girdim hamile kalırmıyım acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Merhaba gebeliği bilmem ama ben bu fitilden kullandığımda doktor 1 hafta ilişki yasak demişti, size böyle bilgi verilmedi mi? Daha doğrusu çevremde kullanan herkese 1 hafta ilişki yasak denmişti.
Merhaba gebeliği bilmem ama ben bu fitilden kullandığımda doktor 1 hafta ilişki yasak demişti, size böyle bilgi verilmedi mi? Daha doğrusu çevremde kullanan herkese 1 hafta ilişki yasak denmişti.