Fitilden sonra hamile kalırmıyım

ceren kurnaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
6
0
1
28
Gayno fitil kualndım içinde iki tane vardı fakat ben bir tanesini kulandım 2 gün sonra ilişkiye girdim hamile kalırmıyım acaba bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Merhaba gebeliği bilmem ama ben bu fitilden kullandığımda doktor 1 hafta ilişki yasak demişti, size böyle bilgi verilmedi mi? Daha doğrusu çevremde kullanan herkese 1 hafta ilişki yasak denmişti.

Merhaba gebeliği bilmem ama ben bu fitilden kullandığımda doktor 1 hafta ilişki yasak demişti, size böyle bilgi verilmedi mi? Daha doğrusu çevremde kullanan herkese 1 hafta ilişki yasak denmişti.
Hayır 3 gün denildi ve 2 ci günün sabahı ilişkiye girdim gebelik olma ihtimali yüksekmiş

Neden peki? Bende bugün fitil kullandım ama ne doktor ne eczacı böyle bir şey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…