FITPACK Dİyeti Kullanan Var Mı?

serro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
10
1
40
Merhabalar
uzun zamandır burayı takip ediyorum, fazla kilolarım bir türlü gitmiyor, çevremde bu ürünü 2-3 kişiden duydum, internette de çok fazla görmeye başladım, vilen duyan uygulayan var mıdır ?

Sizce nasıldır ? İçerikten anlayanlar yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben de internetteki sitelerinde herkesin olumlu yorum yaptığını görerek aldım. 15 günlük üründen sipariş ettim. Kullanma talimatina göre ilk 2 günlük "başlangıç " kürleri var kür kutusunun içerisinde 10 adet paket var, iki gün su haricinde başka hiçbirşey yemeden 5 paket bir günde, diğer 5 paket ikinci günde olmak üzere üçer saat aralıklarla sütle karıştırarak tuketiyorsunuz. Devam aşamasına geçtiğinizde ise 2 öğün fitpack tüketip 1 öğün sağlıklı yemek tuketiyorsunuz.
Ürün benim elime geçtiğinde hemen "başlangıç" kürünü uygulayacak pozisyonum olmadı ben de kullanım şeklini hayli değiştirerek kendime uyarladim .

İlk gün kahvaltimi abartmadan güzel bir biçimde yaptım. Öğle öğünü yerine fitpack devam paketinden bir tane tükettim. Akşam üzeri ise 2 ad sigara böreği yedim. Günün devamında birşey yemedim.
İkinci gün gene güzel bir kahvaltı yaptım, öğlen fitpack akşam üzeri ise biraz sebze yemeği ve günün devamında tekrar birsey yemedim.
Ertesi gün tartildigimda 53.5 kg olan başlangıç kilom 52.4 kg idi. İki günde hemen bu kadar fark etmesi ürüne mi bağlı bilemedim.
Üçüncü Gün tam olarak başlangıç kürüne başladım, gün boyu üçer saat aralıklarla 5 tane fitpack karisimli süt tüketmem gerekiyordu. Tadı Çilekli milk shake gibi gayet güzel fakat bütün gün sadece aynı tadı tüketmek biraz zor geldi ve ürün de çok tok tuttugundan sadece 3 paket tuketebildim ve iki paketi kaldı.
Bu sabah tartildigimda 52.2 kg idim. 200 gr lık bir azalma olmuştu. Bu gün de başka birşey yemeden sadece fitpack le devam etmem gerekiyordu. Bu sabah ürünü sütle değil bir kase yoğurtla karıştırdım hem daha tok tutucu oldu hem de cok şekerli tadını biraz bastırdı. Günün devamında yine ancak 2 paket daha tuketebildim ve bugünden de yine 2 paket arttı
Yarın sabahki sonucu merakla bekliyorum.
Sadece milk shake i içerek geçirmeniz gereken ilk gün epey zorluyor ama ikinci günü rahat atlatiyorsunuz. Bağırsakları inanılmaz çalıştırıyor. Sanki 4 günde yandan çıkmaya başlayan simitler inceldi gibi. Yarından itibaren 1 normal öğün, iki fitpack öğünü şeklinde devam edeceğim

Bu sabah aç karna kilom 51.4 kg Bu sabahtan itibaren tekrar normal kahvaltı diğer öğün de ise fitpack e döndüm

17 Agustosta yazmıştım buraya 1 hafta sonra almaya karar verdim
Açıkcası bir çok ürün kullandım ama FITPACK'in kullanıcı yorumları beni cezbetti... Şimdi kısaca hikayemi anlatmak istiyorum

2 Aylık FITPACK aldım ve başladım, ilk 2 gün sadece FITPACK kullanıyorsunuz.
5er adet ve 3er saat arayla, önce tedirgin oldum nasıl dayanırım diye ama çok ilginç bir şekilde açlık hissetmiyorsunuz acayip tok tutuyor, tadı da çilekli milkshake gibi , ben bitsin istemiyordum...

Diyete 97kg ile başlamıştım
ilk 2 gün sonunda 3kg eksildim
1 ay aralıksız uyguladım ve 10kg verdim ardından bi 10 gün kadar ara verdim tatile gittim :)

Döndüğümde kilo almamış olmam beni çok mutlu etti, kaldığım yerden devam ettim, bir ara ürün kalmadı Türkiye bayisinde 14 gün yine ara vermek zorunda kaldım...

Toplamda 2 ayllığa yakın bir kullanım yaptım ve 18kg gitmiş, gerçekten inanılmaz...Nereydese 6-7 yıldır 70li rakamları görmemiştim...

Ürünü yapan , eden , getiren kim varsa helal olsun tüm verdiğim paralar, allah herkese nasip etsin,

sevincimi sizinle paylaşmak istedim

bende bu ürünü kullanmaya başladım neredeyse geçen seneden beri araştırdım. emin oldum sonuçta saplık önemli.
eski bir üyeyim sakın yanlış anlaşılmasın. firma ile yakından uzaktan alakam yok kullanıcıyım. eğer alacaksanız aşağıdaki linkten alın sahte ürünler ile canınız sıkılmasın.

15 gün oldu 66.600 den 63.900 e indim az demiyin sadece yağlardan gidiyor. eczaneden ölçümü takip ediyorum
içinde whey proteni olduğundan kasları korumakta.

Ya bu işe yarıyorsa bende alacağım

yeni tarihte kullanan var mı acaba etkisini anlatabilir mi veya şikayetini almak istiyorum sanrm cesaretimin son demndeyım

evet arkadaşlar ben kullanmaya devam ediyorum ve inanın 55 kilo oldum. şimdi sadece fazla kaçırdığımda kullanıyorum.
koruma değil ama hergün kullanmıyorum kilo da almıyorum.
sahtesi çıkmış dikkat edin satış linkini verdimki yanlış ürün almayınız. resmi satış sayfası linkten ulaabilirsiniz

valla kullanırsan banada bilgi ver D:
canm fıtpacklerımı kullanmaya basladım ılk ıkı gun detoksda ufak kaçamaklara ragmen 71 den 68,1 gördum bu sabah :halay: hatta dun aksam hamburger yemıstım detoksu bozmustum o kadar sasrdm kı o kadar mutlu oldum kı ve tadları enfes sen de gec kalma muzlu kurabıyelı aldım ve tadı bıldıgın muzlu sut cok zor ıcıyorum muzlu sutu agzıma vurmazdm benm hatam oldu birdahakıne çıleklı alacagım yogurtla deneyecıgım o yuzden sevdıgın tadı sıparıs ver sende basla :spor::spor::spor:

Bende kullanmak istyorum resmi siteden mi siparş verdiniz gilk içtiğinizde ne gibi şeyler yaşadınız bilgi verebilir misiniz??

Bende kullanmak istyorum resmi siteden mi siparş verdiniz gilk içtiğinizde ne gibi şeyler yaşadınız bilgi verebilir misiniz??
evet canım resmi sitesinden sipariş verdim ki baska yerden kesnlıkle alman mumkun değil aldıgın da sahtedir ayrıca fıtpack sitesi gercek olan bırde sahtesını cıkarmıslar adı da fıtback yapmıslar buna da dıkkat etmenlisin...muzlu kurabiyeli almıstım tadında hiçbirsey yok bildiğim muzlu süt ama ben muzlu sutu agzıma vurmazdım simdi çileklisini alıp yagsız yogurtla denemeyı dusunuyorum ilk iki gun detoksda bas agrısı yapıyor buda normalmıs vucuda katı gıda grmedıgını için vucudun moralı bozuluyormus :KK48::KK48::olamaz: fıtpack iletişimle whats app de istedğin an soru sorubılıyorsun ve hemen cevap yazıyorlar..

resmi sitenin lınkını bu ayrıca facebbbok kullanıyorsanz orda da genişşşşşş caplı grup var

fıtpack diyeti yapanlar dye burdaki herkes aile gbi bırbırıne destek de oluyorlar moralde verıyorlar her türlü bilgi de
güzel görünmek için gec kalmamalıyız :rapci::rapci:

Bende bugün whatsapp üzerinden siparişimi verdim bi bekarkenki günlerime dönmek istiyorum bi dönem gojiberryle zayıfladım ama sonrasında verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım şimdi bi 15 daha vermek istiyorum umarım bendede etki eder ve kilo verebilirm.. Normaldede başağrısı çeken biriyim umarım ilk 2 günü rahat atlatırım.. Bağırsaklarda bi etkisi var mı

Bende bugün whatsapp üzerinden siparişimi verdim bi bekarkenki günlerime dönmek istiyorum bi dönem gojiberryle zayıfladım ama sonrasında verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım şimdi bi 15 daha vermek istiyorum umarım bendede etki eder ve kilo verebilirm.. Normaldede başağrısı çeken biriyim umarım ilk 2 günü rahat atlatırım.. Bağırsaklarda bi etkisi var mı
yarım yağlı oda sıcaklıgı ısısnda sütle yaptıgın için bazen kabızlık ve şişkinlik yapabiliyor ama detoks dan diyete gecnce buda geciyor bas agrısı şiddetli oldugunda az tuzlu salatalık öneriyorlar veya türk kahvesi ama asla hiçbirsey yememen gerekiyor ben dün yanlıs diyet yaptgım için bugun detoks cezası aldım face kullanıyorsan bahsettıgım gruba üye ol derım cok güzel yönlendiriliyorsun özellikle diyette olcagın zaman..72 den 67 görmüştüm iki haftada suan kaç kıloyum cok merak edıyorum ama regl dönemi yeni bttgı için tartılmam yasak

Bu ürünün fiyatı nedir acaba

X