- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 40
InşallahSevindim yeni gelişmelere..
İnşallah o çocuklar için de etkili olur bu tepki ve eğitim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahSevindim yeni gelişmelere..
İnşallah o çocuklar için de etkili olur bu tepki ve eğitim..

Ben de ogretmenim ve cok üzülerek okudum yazınızı. O cocuk şiddet görmesin diye sizin oglunuz travma mi yasayacak? Ogretmen ve rehber Öğretmen cocuklarla konuşmalı, sizin oglunuzdan Özür diletmeli ve tekrarlamayacaklarina söz verdirip tekrarlanirsa ceza alacakları soylenmeli. Hicbir çocuğun bu sekilde üzülmeye hakki yok. Su an hepimiz oglunuzun icerlemesini yuregimizde hissettik. Aileler bu durumda sağır olmayi tercih etse de öğretmenin asla susmamasi lazim. Lutfen şikayet edin ogretmeni veya degistirin sınıfınızi. Öğretmenlik sadece ders anlatmak degil. Biz orta okulda lisede mudahale ederken 3.sinifa müdahale etmek bu kadar zor olmamalıÖğretmen aradı.gruptaki mesajı silin ben bizzat ilgilenecegim dedi.o açmayanin babası şiddet eğilimli deid biliyorum konuşsam o çocuk şiddet görecek .ailesi normal değil dedi??normal değil ne demek arkadaşlar anlamıyorum ben o zman o çocuk neden dünyaya geldi
Oğlunuz nasıl? Etkilendi mi çocuk?Konuştuk öğretmen daha çok ilgilenecek rehberlik servisi özel olarak görüşecek.aileler geldi Özür diledi .çocukalarla ben konuştum Özür diletdiler.rehber öğretmeni mahrem eğitimi adı altında sunum yapmış .ve bizim bu durum sayesinde tüm sınıflar a verilecekmis bu eğitim..Şuan okulda almam gibi durum yok malesef .keşke imkanım olsaydı.da alsaydim yavrumu okulda .sınıfını degistirmek istedik ama oğlum Hayır dedi rehberlik öğretmeni de kalsın dedi .
Şuan iyi kapattik konuyu ..ama ben peşindeyim.bakalım ne olacak insalalh içinde atarOğlunuz nasıl? Etkilendi mi çocuk?
İnanın çok üzüldüm benimde o yaşlarda minik kuzenlerim var bende bir anne adayıyım gerekirse destek alın kendini savunmayı öğrensin inşallah unutur en kısa zamanda.Şuan iyi kapattik konuyu ..ama ben peşindeyim.bakalım ne olacak insalalh içinde atar
Müdürle konuşun okuldan uzaklaştırsın o çocukları başka okula göndersin öyle ailelere ne demelii hele çok sinir oldumMerhaba arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum .oğlum ilkokul 3.sınıfa giriyor.sakin bir çocuk bebek ligi de öyleydi.kavga nedir bilmez yani.son 1 2 haftadır mutsuz geliyordu eve sorduğumda arkadaşlarımla aram iyi değil galan derdi .bende olur böyle şeyler arkadaşlar arasında der kapatirdim .
Ama bugun çocuk aglayarak eve geldi .aynı serviste aynı sınıfta 2 arkadaşı var .bugün oğlumu sıkıştırmislar seni dovecez.seni öldürecez diye tehdit etmişler ..buraya kadar çocuk dedim ama özel bölgesini tutup sıkmışlar dellendim bu duruma içim acidi .Öğrt.iletisime geçtim ikiside artık söz dinlemiyorlar diyo aileleriyle konuştuğum halde düzelme yok dedi çocuklarda.sınıf grubuna yazdım telefonları yoktu benimle iletisime geçin diye ..ama hamimefendiler okudular dönmedi ler.yarım saat sonra ben aradım .birisi açtı konuştum diğeri telefonu bile acmadi..
Nasıl bir yol izlemeliyim ..çok moralim bozuk ..öğretmen olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim..
Şimdi çok Üzgün oğlum uyumak istiyorum deyip yattı .biliyorum uuumuyor yorganin altında..neden böyle çocuk yetistiryorlar ..neden çocuklarına duracakalri yeri bildirmezler bu anne babalar