Fiyatı Orta Halli Kalıbı Güzel Kot Markaları Hangisi Kızlar ??

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Kızlar ayıptır söylemesi diyetteyim. :69:
yeni bir kot pantolon almak istiyorum
alamayacağımdan değil ama açıkçası Mavi - Colins - Dıesel - Lıves çok pahalı buluyorum.
fiyatı daha orta halli kalıbı güzel hangi markalar var.

2 yıl önce lotus diye bir markadan aldım memnun kaldım yine bakacağım bu markaya
ama başka fikirler de almak istiyorum..

little big fiyatıda normal kotlarıda ben 3 kotunu aldım ama en son aldıgım en sevdiğim kotum herkeste bayılıyo fiyatlarıda ucuk degil bildiğim kadarıyla:34:

little big fiyatıda normal kotlarıda ben 3 kotunu aldım ama en son aldıgım en sevdiğim kotum herkeste bayılıyo fiyatlarıda ucuk degil bildiğim kadarıyla:34:

teşekkür ederim canımmm

evet baktım little bıg çoğunluk tarafından beğenilmiş bir göz atayım ben bu markaya

ltb nın kotları da pek uygun degıl bence 80 100 arası burda ama ındırımlerı takıp edebılırsın gecen hafta ankaradan a cıty den lıves kotu 40 tl ye aldım kampanya vardı 3 kot al bırı bedava ıdı cok uygundu fıyatı...

cons diye bir marka var fiyatları uygun, leke nin fiyatları uygun

ben little big den 2 tene kot almıştım, birisi genişledi aşırı bol gelmeye başladı kullanamadım, başkasına verdim, dğerini hala giyiyorum, o iyi çıktı:37:

Kızlar ayıptır söylemesi diyetteyim. :69:
yeni bir kot pantolon almak istiyorum
alamayacağımdan değil ama açıkçası Mavi - Colins - Dıesel - Lıves çok pahalı buluyorum.
fiyatı daha orta halli kalıbı güzel hangi markalar var.

2 yıl önce lotus diye bir markadan aldım memnun kaldım yine bakacağım bu markaya
ama başka fikirler de almak istiyorum..

Kotonda güzel pantolonlar var ve şuan indirimde olması gerek bi bak istersen canım :) inşallah kendine uygun bulursun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X