Elektrikli Süpürgeler fiyatı uygun süpürge ??

aysg_asn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
13
0
16
Ankara
arkadaşlar elektrikli süpürge alcam çeyizime yorumlarınızı okudum herkes philips marthon falan önermiş onlarında fiyatı pahalı süpürgeye 700 lira vermek istemiyorum. uygun fiyata önerebileceğiniz bi süpürge varmı ? bosch yada philips'in uygun fiyatlı süpürgelerinden almak istiyorum ama ucuz olupta iyi çekmezse diye korkuyorum. fiyat aralığı 400 e kadar :(

kolay gelsin philips marathonu internet alışveriş sitelerinden araştırmanızı öneririm çok daha uygun fiyata bulabilir5siniz çok hafif ve çok az sesli bir süpürge ben aldım gayet memnunum

Ben arnica bora 5000 aldım 390 tl su filtreli çokta memnunum tavsiye ederim:34:Hatta 1 numara seçilmiş:34:

ben de onu almıştım yorumların %90 ı kötüydü geri verdim şimdi yenisini alcam. boschun 400-500 arası bildiğiniz iyi bi süpürgesi varmı ?

ben de onu almıştım yorumların %90 ı kötüydü geri verdim şimdi yenisini alcam. boschun 400-500 arası bildiğiniz iyi bi süpürgesi varmı ?
Halı yıkama makinam bosch hem elektrik süpürgesi olarak ta kullanılıyor:31:ama o fiyata sanmıyorum ben 6-7 yıl önce 400 e almıştım:44:

arçelik 4240 aldım ben canım daha kullanmadım ama güzel güçlü bir makına :)

arkadaşlar elektrikli süpürge alcam çeyizime yorumlarınızı okudum herkes philips marthon falan önermiş onlarında fiyatı pahalı süpürgeye 700 lira vermek istemiyorum. uygun fiyata önerebileceğiniz bi süpürge varmı ? bosch yada philips'in uygun fiyatlı süpürgelerinden almak istiyorum ama ucuz olupta iyi çekmezse diye korkuyorum. fiyat aralığı 400 e kadar :(

beko BKS 2520 350civarı bişydi aldığımda memnunum yani..

Back
X