Doğuma Hazırlık Fiyatlar çok indirimli ürünleri de süper!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sefamolsun

radyoda yine sezen çalıyo
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.430
11
116
İstanbul
Haftalar geçiyor:CüvCüv: bu siteyi gezerken buldum ürünler çok güzel görünüyor fiyatlarda inanılmaz uygun geldi bana..

Daha önce alışveriş eden arkadaşlar varsa memnun kaldılarmı bilmek isterim.. Bebeğim için almayı düşündüğüm çok zevkli şeyler gördüm..

Tavsiye edermisinizkaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şuan inceliyorum siteyi.güzel şeyler varmış.ilk defa duydum bu siteyi.

Bende bugün buldum canım, ürünleri tek tek inceledim.. Birçok siteyi gezdim en çok buradaki çeşitlilik ve fiyatlar hoşuma gittii

bence çok da uygun değil...bilindik markaların fiyatları yine aynı..diğerlri de kalitesiz gibi geldi bana...

internet üzerinden değil ama mağazanın kendisinden alışveriş yaptım... piyasada bulunan bir çok ürün var... internet sitelerinde çeşit az, mağazayı kesinlikle görmelisiniz... her kaliteden her şeyi bulabilirsiniz... ben maltepedeki mağazadan aldım eşyalarımın bir kısmını... şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum tekrar gidelim diye... :)

Haftalar geçiyor:CüvCüv: bu siteyi gezerken buldum ürünler çok güzel görünüyor fiyatlarda inanılmaz uygun geldi bana..

Daha önce alışveriş eden arkadaşlar varsa memnun kaldılarmı bilmek isterim.. Bebeğim için almayı düşündüğüm çok zevkli şeyler gördüm..

Tavsiye edermisinizkaydirigubbakcemile5

ben ikinci bebeğime hamileyim ilk kızımada civil den alışveriş yaptım çok memnun kaldım bugün ordaydım biraz eksiğim vardı onları aldım fiyatlarıda uygundu indirimde yaptılar ben tavsiye ederim.sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşlh:Saruboceq:

canım ben iki hafta önce bikaç eksiğimi sipariş ettim o siteden, ertesi gün öğle saatlerinde hemen geldi kargoyla kargo ücreti 8,00 tl , ama onu da alışverişinin tutarının üstüne ekliyorlar, ben karttan çektirdim mesela, 32,00 tl falan tuttu kargo dahil onu da 12'ye böldüler , , gelen ürünler tam nette gördüğüm gibi, seçtiğim renkler birebir gelmiş ,mesela 5,00 tl'ye alt açma seti sipariş etmiştim beklediğimden kaliteli çıktı, o yüzden şimdi ara sıra bakıyorum, çok uygun bişey görürsem yine sipariş veririm çok memnun kaldım çünkü.

bende inceledim şimdi bu siteyi gerçektende güzel hazırlamışlar gayet yalınopuyorumnanaktan...fiyatlarıda zaten buraya göre uygun.ama kalitesi nasıldır.CADIARZU:sm_confused:.ucuzundan bişi alsakta baksakmı nasıldır diye sonuçta hemen hemen hepsi aynı kalitededirler diye düşündüm...:uhm:

canım ben iki hafta önce bikaç eksiğimi sipariş ettim o siteden, ertesi gün öğle saatlerinde hemen geldi kargoyla kargo ücreti 8,00 tl , ama onu da alışverişinin tutarının üstüne ekliyorlar, ben karttan çektirdim mesela, 32,00 tl falan tuttu kargo dahil onu da 12'ye böldüler , , gelen ürünler tam nette gördüğüm gibi, seçtiğim renkler birebir gelmiş ,mesela 5,00 tl'ye alt açma seti sipariş etmiştim beklediğimden kaliteli çıktı, o yüzden şimdi ara sıra bakıyorum, çok uygun bişey görürsem yine sipariş veririm çok memnun kaldım çünkü.

Alışveriş eden birinden bunu duymak güzel

Aynı alt açma benimde dikkatimi çekmişti zaten demek sen aldın, beğendiysen bende alıcam alkisalkisalkis

bende inceledim şimdi bu siteyi gerçektende güzel hazırlamışlar gayet yalınopuyorumnanaktan...fiyatlarıda zaten buraya göre uygun.ama kalitesi nasıldır.CADIARZU:sm_confused:.ucuzundan bişi alsakta baksakmı nasıldır diye sonuçta hemen hemen hepsi aynı kalitededirler diye düşündüm...:uhm:

Evet bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum alkisalkisalkis

Alışveriş eden birinden bunu duymak güzel

Aynı alt açma benimde dikkatimi çekmişti zaten demek sen aldın, beğendiysen bende alıcam alkisalkisalkis

Evet ben çok beğendim, mavisini istemiştim, gayet güzel, tavsiye ederim , ben eskişehirde oturuyorum , istanbulda olsaydım mağazasına kesin giderdim, çünkü internetten fazladan bi kargo ücreti ödüyorsun ama o da belli bir limiti geçince ücretsiz oluyor.

32 tl yi 12 taksite mi böldürnüz.....ayy allahım şimdi bayılıcam:))))vallahi iiyiymiş..güle güle kullansın bebişiniz..ama yarısı:1rolleyes: da kargo ücreti olmuş nerdeyse...

eğer bahsettiğiniz mağaza civil se kesinlikle tavsiye ederim.Fiyatları bi çok mağazaya göre cok uygun.Benim bi tanıdıgımda ordan aldı ve hem fiyatlardan modellerden kaliteden çok memun.Ayrıca su var ben ankarada oturuyorum.kendi aldıgı tulumu gösterdi.bende ankaradan aldım.sonuc olarak civil kendi üretim yapan firma değil.Belli başlı bebek markaları oluyo genelde bebek magazalarında .
Ve civilin ürünleride kaliteli :)

çok güzel çok bende baktım uzun uzun alt acmayı görmedim bugün 18 tl aldım ben butikten ama çok güzel fanatik falan insan gövdesi gibi

Back
X