• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

en son 45 yapabilirim canim biraz fiyatli almislar cunku ,hic giyilmedi geldiği gibi duruyor kutuda ;)

canımm nolurrrr biraz daha yappp cumartesii düğün için alcammm kargo parasıdaaa varrr nolurr nolurrr

canımm nolurrrr biraz daha yappp cumartesii düğün için alcammm kargo parasıdaaa varrr nolurr nolurrr

daha cok bişey yapamam canim 80 tl ye almislar gittim aldiklari yere baktim da :) 1.5 tl de kesinti olacak benden 43.5 tl ye gelecek
45 olsun kargoyla 50 ye gelir duz sana olurmu canim ;) oyle yapalim

daha cok bişey yapamam canim 80 tl ye almislar gittim aldiklari yere baktim da :) 1.5 tl de kesinti olacak benden 43.5 tl ye gelecek
45 olsun kargoyla 50 ye gelir duz sana olurmu canim ;) oyle yapalim

pekiiii ne zamnn gönderebilirsinnn kiii

ptt kargoyla gönderirsen en geç cuma elimde olması gerekiyooo

ptt kargoyla gönderiyorum ben ankaradayim suanda carsamba döneceğim eve ama eger alırsan arkadasima söylerim pazartesi yada sali kargoya verir sanirim.cumartesiye coktan gelmis olur o zaman canim;)

ptt kargoyla gönderiyorum ben ankaradayim suanda carsamba döneceğim eve ama eger alırsan arkadasima söylerim pazartesi yada sali kargoya verir sanirim.cumartesiye coktan gelmis olur o zaman canim;)

çokk iyii olurrr canımmm hiç giymedin galibaa temizz gözüküyo ayakkabııı

çokk iyii olurrr canımmm hiç giymedin galibaa temizz gözüküyo ayakkabııı

hic giymedim canim geldiginde denedim ayagimi sıktı biraz kutusuna koyup kaldirdim oylece duruyor bir aydir.altindaki etiket bule duruyor.

inşallahhh banadaaa olur yaaa peeki ödeme nasıl olucakkkk

insallah canim olmadi benim yaptigim gibi tabanlikla giyersin ;) odeme şöyle aslinda hrp kapida odeme ile gonderiyordum ama malesef Kastamonu'da kaldirdilar onu o yuzden ptt hesabima yatiriliyor bende ayni gun kargoya verip takip numarasini msj atıyorum canim :)

insallah canim olmadi benim yaptigim gibi tabanlikla giyersin ;) odeme şöyle aslinda hrp kapida odeme ile gonderiyordum ama malesef Kastamonu'da kaldirdilar onu o yuzden ptt hesabima yatiriliyor bende ayni gun kargoya verip takip numarasini msj atıyorum canim :)

ben kapıda almıyorumm zaten subeden alıyorumm canımmm pekiii canımmm nasıll istersennn

ama söyle bir durumm varrr ptt ye yatırıncaa 2,5 tl fazladan vermem gerekiyoo :26::26::26:

yok canim ptt nin disardaki matiginden hesabima direk 45 tl yatiracaksin sen benden 1.5 tl kesecekler senden ekstra ucret alinmiycak ;)

yatiriliyor canim sen matikte giriş tusuna bastiktan sonra hesaba para yatirma diyeceksin benim hesal numarami yazip gondereceksin canim

tamam canım o zaman özelden bilgileriini gönder canımm bide arkadaşın en geç salı gönderebilir dimii

Back
X