- 5 Temmuz 2015
- 15
- 3
- 1
- Konu Sahibi mavihastasimatmazel
-
Annem de öyle Cherry, 1.69 boy 45 kilo falan ve gençliğinden beri hep aynı. Yapı meselesi sanırım. Ben en son ortaokulda falan 45tim44 kg boyuna gore az ve sagliksiz, kilo alsan?
Ben 1.70im, 55 kiloyum, mutluyum :)) 55-60 kg arasi iyidir bence.
Annem de öyle Cherry, 1.69 boy 45 kilo falan ve gençliğinden beri hep aynı. Yapı meselesi sanırım. Ben en son ortaokulda falan 45tim
Kıyafetleri aldıktan sonra terzide üstünüze göre daralttırsanız olmuyor mu?
yaşın daha küçük ya zamanla alırsın zaten ben o yaştayken 41,42 nin üzerine hiç çıkamazdım bile
boyum da 1.70
bak 20 yaşını bir geç otamatikman alacaksın zaten hele birde evlenmeye gör
Protein agırlikli beslen. Kas yapın güçlensin.
Göğüslerim acısından dediğiniz mantıklı evet ama tam o ara varya belimle göğüslerimin arası o ara cidden cok zayıf bir şey giydiğimde felan direk sarıyor orayı ve hoş gözükmüyor. Zayıfım evet ama öyle çok zayıf göstermiyorumda. Normal gibi duruyor kilom ve boyum ama tartıya çıkınca işteO boşluk beni çok sinir ediyor.
ne zayıfsın kuzum sanki elbise emanet
Merhaba. Lise öğrencisiyim 169 boyum ve 44 kiloyum. Göğsümün altı ile belimin arası olan kısım cok ince. Ayrıca göğüslerimde küçükler ve giydiğim ,aldığım hiç bir kıyafet üzerimde düzgün durmuyor. Kapalı bir kızım. Ferace, tunik vb.giymek istiyorum ama 36 bedenleri dahi doğru düzgün üzerime olmuyorlar. Çevremde ki insanlar bunu sürekli dile getiriyorlar ilk başta pek umursamamıyordum ama artık kafama takılan bir konu oldu üstüne de aldığım kıyafetler de üstüme olmadıkları için sinirlerim bozuldu. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı acaba tavsiylerinize açığım :) Eki Görüntüle 1574223
Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok inceBoydan bir resim atayım.Eki Görüntüle 1574258
Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)
lütfen konularınızı ilgili bölümlere açınız
taşıdım ben. bu arada biraz kilo al. pasta börek ye:)Sitede yeni olduğum için konu acmayı basaramadım şu anda da yapabildiğim ilk yerde paylaştım desem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?