fiziğimi kafaya çok takıyorum.

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
25
merhaba ablalarım. ben 17 yaşındayım ve yüzümü çok begeniyorum. fakat fiziğim gerçekten kötü boyum çok kısa ve artık kafaya çok takıyorm bu yüzden psikologlara gittim denemediğim şey kalmadı. lütfen bana bir tavsiye verin yoksa çıldırıcam.
buda

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafaya taktığın kısmı göremedik
hiç çekilmiyorum ki. çekilsem bile bakıyorum saatlerce. 155 boyum var. zayıf, kara kuru bir vücudum var. çocuk gibiyim ve etrafımdaki insanların şakayla karışık boyumla dalga geçmesi beni kahrediyo. o günüm berbat geçiyo sürekli bunu düşünüyorum

Canın iltifat istiyor sanırım. Güzelsin canım devrede boy var boşver. ..

canım benim de boyum çok kısa aynı boyda sayılırız ,ayrıca yüzün çok güzelmiş bi ara ben de kafama takmıştım boy mevzusunu mesela boydan dolayı sanırım ayaklarım 35 numara ayakkabı bulmakta bile ne kadar zorlanıyorum düşün :KK70: ama sonra bu değiştiremeyeceğimiz bi şey olduğundan takmamaya başladım bir de insan yakışanı giydikçe boy falan önemli değil bence eğer çok takıyorsan sürekli topuklu falan giy dicem de ben tecih etmiyorum gerek yok sen kendine giydiğini yakıştır, kendini sev yeterli.

merhaba ablalarım. ben 17 yaşındayım ve yüzümü çok begeniyorum. fakat fiziğim gerçekten kötü boyum çok kısa ve artık kafaya çok takıyorm bu yüzden psikologlara gittim denemediğim şey kalmadı. lütfen bana bir tavsiye verin yoksa çıldırıcam.
buda resmim
http://i.hizliresim.com/1kmEaY.jpg
valla hepimiz isteriz bi adriana lima fiziği ama yaradan öyle yaratmış. Bence bu düşüncelerle kendini yıpratmak yerine olanı kabullen. Sağlığın yerindeyse şükret. Yürüyemeyen insanlar var, eli kolu olmayan insanlar var onları düşün ve kendinin ne kadar şanslı olduğunu hisset. Ama saç rengini değiştir saç modelini değiştir, fiziğine uygun kıyafetleri giy, en önemlisi kendine güven :) sağlıcakla kal :KK36:

Cok kisa degilsin. Biraz daha büyüyünce de vucudun tam oturmaya baslar, hatlarin belirginlesir.
Kafaya takacak daha önemli birsey vardir kesin. bu gercekten üzülmene degmez. Ben de kisa bir kadinim ama cok sükür güzel hissediyorum boyum bunun önüne gecmiyor. Kendini sev, gercekten degmez üzülmene.

Ya amaaan ben de 1.53'üm; 1.83 boyundaki adamla evlendim. Kendi akrabalarım dışında kimse de dalga geçmezdi, onları da sallamazdım.
Hayatıma bir eksisi olmadı neden takayım kafaya. Üstelik ben güzel de değilim, kara fatma gibi bir şeyim.

İyi de zaten bizim ülkenin boy ortalaması çok düşük. Seninle dalga geçmeleri saçmalık.
Sanki boylu poslu insan kaynıyor etraf.
Ki öyle olsa bile tabii ki laf söylemek terbiyesizliktir her türlü.
Ama sende kabahat. Dışardaki fesat, sorunlu insanları düzeltemeyeceğine göre kendini düzelteceksin.
Yani takmamayı ve kendini sevmeyi öğreneceksin.
Yoksa işin zor. Car car konuşan tipler bitmez.

Canım resimde 2 kız var hangisi sensin ? siyah saçlı arkada duran mı ? yoksa önde duran kahverengi saçlı olan mı ?

fotoğraftaki hangisi sensin ki?
yani fotoğraf yanına kendinden güzel olmayan bir arkadaşını alıp daha güzel çıkmaya çalışan ergenin fotoğrafı gibi yalnız
bende aynı şeyi düşündüm :KK70:
konu sahibi kardeşimiz neyse büyüyünce bu sorunlar biter :) bulunduğunuz yaş dönemi sorunları ki zamanla aşılır.

Kız zaten 17 yaşında. Yani ergenlik döneminde.
İlgi görmek istemesi ve fiziği konusunda acabalar içinde olması normal bu dönemde.
Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
İltifat duymak istese ne olacak ki?
Beğenen beğenisini dile getirir o da mutlu olur. Olağan bir durum.

X