Fizik çok mu önemli?

bence çok önemli ama sonuçta sizinle nişanlandığına göre sizde fiziki güzelliğin dışında da pek çok şey bulmuş demektir

ben sadece kendi erkek arkadaşımdan yola çıkarak söyleyebilirim çok önemli. şöyle ki göbeğim olmasını bile istemiyor giyimime çok özeneyim cildimi temiz tutayım vs, hele kıl tüy konularında benim görmediklerimi bile görür sinir oluyorum yaa. ona göre bütün erkekler için dış görünüş çok önemliymiş, bu da aşkın bir parçasıymış. ama sizin için durum farklı sonuçta önceki halinden çok çok zayıfsın. daha da çok zayıflamanı istiyor gerçi. bence bu azimle az kalan fazlalığını da verirsin hem onun için daha da önemlisi kendin için. mesela kendini göstermeye çekiniyormuşsun, düşünsene çekinmediğini ne kadar rahatlarsın.
tabi aynı özeni karşı tarafın da göstermesi gerek bence
yoksa haksızlık olur

kisiden kisiye degisir canim.seni begenmeseydi seninle olmazdi zaten.

Haklısın ben de kendimi bununla avutuyorum :)

bence çok önemli ama sonuçta sizinle nişanlandığına göre sizde fiziki güzelliğin dışında da pek çok şey bulmuş demektir

Öyle söylüyor kendisi de ama arada da fiziğime laf sokuşturmadan edemiyor malesef.. Neyse eşim sonuçta istesin hakkıdır diyorum, içine atsa daha kötü.

ben sadece kendi erkek arkadaşımdan yola çıkarak söyleyebilirim çok önemli. şöyle ki göbeğim olmasını bile istemiyor giyimime çok özeneyim cildimi temiz tutayım vs, hele kıl tüy konularında benim görmediklerimi bile görür sinir oluyorum yaa. ona göre bütün erkekler için dış görünüş çok önemliymiş, bu da aşkın bir parçasıymış. ama sizin için durum farklı sonuçta önceki halinden çok çok zayıfsın. daha da çok zayıflamanı istiyor gerçi. bence bu azimle az kalan fazlalığını da verirsin hem onun için daha da önemlisi kendin için. mesela kendini göstermeye çekiniyormuşsun, düşünsene çekinmediğini ne kadar rahatlarsın.
tabi aynı özeni karşı tarafın da göstermesi gerek bence
yoksa haksızlık olur

Ben de öyle düşünüyorum, kendisi de evleneli göbeklendi aslında ama belki ben kendime daha çok özenirsem o da dikkat eder. Elhamdülillah yüzüm güzel, zayıflarsam daha da hoş olabilirim onun gözünde.. Gözü benden başkasını görmesin istiyorum.. Zaten inançlı biri bakmaz ama hayaline bile karışsa üzücü olur benim için...

Fizik erkekler için önemlidir.

Sizi seviyordur mutlaka ama görünüşünüzü de önemser.

Ama çabalarınızı da takdir etsin baya kilo vermişsiniz sonuçta onun için, tebrik ederim.

Bana da öğretin, çikolata yemekten şişeceğim. :1:

o zaman bence gaza gelip kilo vermeye devam et, eminim şuanda da çok güzelsindir ama o zaman afet olcaksın:16::16: mesela benim de ameliyat izlerim var evlenmeden önce onları gidermek için estetik ameliyat olmayı üdşünüyorum bir sürü doktor araştırıyorum. benim işim daha zor yani. ama en azından ben yapabildiğimi yaptım diyebilmeliyim içim rahat olması için sonunda çok düzelme olmasa bile, o zaman elimden geleni yaptığımı düşünürüm ve vücudumla %100 barışık olurum

Fizik erkekler için önemlidir.

Sizi seviyordur mutlaka ama görünüşünüzü de önemser.

Ama çabalarınızı da takdir etsin baya kilo vermişsiniz sonuçta onun için, tebrik ederim.

Bana da öğretin, çikolata yemekten şişeceğim. :1:

Aslında hiç yemiyor değilim, arada kendimi tutamayıp nefsimi körleyecek kadar yerim :)

o zaman bence gaza gelip kilo vermeye devam et, eminim şuanda da çok güzelsindir ama o zaman afet olcaksın:16::16: mesela benim de ameliyat izlerim var evlenmeden önce onları gidermek için estetik ameliyat olmayı üdşünüyorum bir sürü doktor araştırıyorum. benim işim daha zor yani. ama en azından ben yapabildiğimi yaptım diyebilmeliyim içim rahat olması için sonunda çok düzelme olmasa bile, o zaman elimden geleni yaptığımı düşünürüm ve vücudumla %100 barışık olurum

inşallah sen de isteğine kavuşursun bir an önce, ben diyete başladım 2 gün oldu, her gün yürüyüş de yapıyorum. Eşim şimdi şehir dışında 1 ay ayrıyız. Geldiğinde bendeki değişikliği farketsin istiyorum. İnşallah isteğim olur :)

Erkekler icin degil canims adece , hepimiz icin fizik onemli.. aciktan aciga bagirmayiz hicbirimiz ama aslinda kendimiz icin uygun esi ruhumuza oldugu kadar, gonlumuzede hitap edenlerden seceriz..

Erkekler biraz daha bu konuda fikirlerini acik ve net ifade etme yoluna gidiyor sadece.. erkek gobeklensede biz sorun etmiyoruz mesela , mutluysa yesin kiyamam diyip gobegini oksuyoruz.. tam olarak net farkimiz bu..

Zayifla elbette sende herseyden once esin icind egil, kendi beden sagligin icin zayifla, sonra onunla daha uzun zaman beraber yasabilmek icin zayifla, en son esinin goz zevkini tatmin etmek icin zayifla.. cunku esin icin zayifliyorsan bugun cok kalici olmaz.. bunu yasam tarzi haline getirmen gerekir..

Ben esimin bana hayran hayran bakmasina bayiliyorum mesela :) bu guzel bi his.. eminim bunu bir kez yasayinca zaten gerisi senin icin kendiliginden gelecek.. bol sans :)

Kendini hafife alıyorsun kesinlikle...20 kilo vermişsin dile kolay ama hala eşinden saklanıyormuşsun.Sen bu kadar "kusurlarını" ön plana çıkardıkça eşinin görmeyeceği varsa da görür bu "kusurları".Bence biraz özsaygını yükseltmek hem kilo verme sürecinde hem de eşinle diyaloğunda olumlu bi adım olur :31:

Fizik önemli degil deselerde önemlidir , ama arkadaşlara katılıyorum sennle fizigin için nişanlanmamış olsa gerek :)

seksapalite erkekler için önemli tabi ki..maalesef bunu da fazla kilolalar varsa engelliyor biraz..hem kendinden pay
biçersen sen de hoş görüntü seversin eşinde..kilo vermek zor değil aslında..kendimde henüz bir girişimde bulunamasam da :37:
biraz yediğin içtiğine dikkat etmek ve hareket bile çok farklı gösterir seni ve en önemlisi sağlık için en güzeli..

fizik erkek de de bayanda da önemli bir iş görüşmesine bile gittiğimizde önce şöyle bir süzüyorlar kıyafet fizik yerinde mi diye üzücü ama böyle malesef .

Fizik sadece bir erkek için değil bayan içinde önemlidir o sizi güzel görmek istiyor olabilir haklıdır bu konuda aynı şeyi yeri gelir sizde isteyebilirsiniz.

Kızlar, fizik erkekler ıcın cok önemlı, kım ne derse desin..erkek yanında hos alımlı takmıs takıstırmıs surmus surusturmus kadın görmek ıstıyo, dolayısıyla fızıge de dıkkat edıyo..benmkının bıraz göbegı var, ben okadar gormuyorum onun göbegını ama o benım bıraz fazlalıgım oldugunda hemen göruyo..
Eskıden yanı bıkac ay once cok zayıftım, o halımı begenmıyodu kılo al dıyıp duruyodu 48dım, 54-55 falan ol dıyodu..ilgınc kı bazı erkekler cok zayıf sevıyo, bazıları balık etlı sevıyo..ama işin gercegı fızıge dıkkat etmelerı..canım senın nısanlın sonucta, bence cok takma..dıyetıne sporuna devam et, emınım guzelsındır ama kendın ıcın yap bunu yıne de..o da bayılacaktır bu duruma..sen de kendını daha ıyı hıssetmıs olcaksın

Zayıflamak istiyorsan eğer, bunun nedeni başkası değil; kendi sağlığın olmalı bence.

Eğer hayatındaki insan senin bu halinden memnun olmasaydı şuan seninle olmazdı.

Sen kendini olduğun gibi kabullen ve sev ki başkası da seni olduğun gibi sevsin. Çünkü senin etrafa yayacağın olumlu elektrik kendine verdiğin değerle doğru orantılıdır. :)

Her erkek de öyle çok düzgün fizikli bayanlardan hoşlanmıyor. Her erkeğin aradığı farklıdır, kimi düzgün vücut ister; kimi çok zayıf olsun ister; kimi ise balık etli, yumuşacık olsun ister. Bu kişiden kişiye değişir.

Zaten tüm bunların dışında, biri sizinle dış görüşünüzün için birlikte oluyorsa hiç olmasın daha iyi. Yanında 'çok güzel bir yüzün var sevgilim, sana bakmaya doyamıyorum' diyen biri değil de, 'yüreği güzelim, seni sevmeye doyamıyorum' diyen biri olmalı.

Back
X