- Konu Sahibi doganay_iz
....................................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kisiden kisiye degisir canim.seni begenmeseydi seninle olmazdi zaten.
bence çok önemli ama sonuçta sizinle nişanlandığına göre sizde fiziki güzelliğin dışında da pek çok şey bulmuş demektir
ben sadece kendi erkek arkadaşımdan yola çıkarak söyleyebilirim çok önemli. şöyle ki göbeğim olmasını bile istemiyor giyimime çok özeneyim cildimi temiz tutayım vs, hele kıl tüy konularında benim görmediklerimi bile görür sinir oluyorum yaa. ona göre bütün erkekler için dış görünüş çok önemliymiş, bu da aşkın bir parçasıymış. ama sizin için durum farklı sonuçta önceki halinden çok çok zayıfsın. daha da çok zayıflamanı istiyor gerçi. bence bu azimle az kalan fazlalığını da verirsin hem onun için daha da önemlisi kendin için. mesela kendini göstermeye çekiniyormuşsun, düşünsene çekinmediğini ne kadar rahatlarsın.
tabi aynı özeni karşı tarafın da göstermesi gerek bence
yoksa haksızlık olur
Fizik erkekler için önemlidir.
Sizi seviyordur mutlaka ama görünüşünüzü de önemser.
Ama çabalarınızı da takdir etsin baya kilo vermişsiniz sonuçta onun için, tebrik ederim.
Bana da öğretin, çikolata yemekten şişeceğim.![]()
o zaman bence gaza gelip kilo vermeye devam et, eminim şuanda da çok güzelsindir ama o zaman afet olcaksınmesela benim de ameliyat izlerim var evlenmeden önce onları gidermek için estetik ameliyat olmayı üdşünüyorum bir sürü doktor araştırıyorum. benim işim daha zor yani. ama en azından ben yapabildiğimi yaptım diyebilmeliyim içim rahat olması için sonunda çok düzelme olmasa bile, o zaman elimden geleni yaptığımı düşünürüm ve vücudumla %100 barışık olurum