- 5 Nisan 2023
- 4.521
- 14.548
- 138
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kariyer rotası çizme gibi bir zorunluluğum yok. İsteyen çizer. İsteyen çizmez. Bu genel bir bakış açısı olmalı sizin için. Herkes aynı düşüncede ve yaşam tarzında olmayabilir. Çok yönlü bakın olaylara ve insanlara. Benim kariyer planıma gelecek olursak özel kurum açmayı düşünüyorum matematikçiyim.atanamadığınız için kendinize ne gibi bir kariyer rotası çizdiniz?
Bugün artık bunu dedim tamda evlenmiyorum dedim artıkAileler böyledir anlamazlar bu konulardan. Akınmayı gücenmeyi bırakın da sınır koyun. Bir daha bana kimseyi önermeyin deyin mesela. Kısmetinizde varsa zaten sizi gelir bulur. Evlenmiyorum evlenmicem deyin ne kaybedersiniz?
Saçları bembeyazdı. Ama şu genç olupta farklı sebeplerden beyaZlayan tiplerden değil. Adam bence gerek giyim tarzı gerek tipi gerek fiziği ile 50 li yaşlarda görünüyordu. 45 li yaşlardaki amcam ve dayım yanında genç kalıyorlar yani o dereceSize önerdikleri kişi tam olarak kaç yaşındaydı? 40 olupta büyük gösterenlerden mi yoksa gerçekten 50lerinde biri mi? Eğer ikincisiyse kırılmakta çok haklısın. Yaşı normal ama büyük duran biriyse aileler tipe pek bakmaz, huyu suyu maddi durumu olarak değerlendirmişlerdir
Ailene göre varmış ama 50 yaşında adamı öneriyorlar çünkü sırf zengin diyeKariyer rotası çizme gibi bir zorunluluğum yok. İsteyen çizer. İsteyen çizmez. Bu genel bir bakış açısı olmalı sizin için. Herkes aynı düşüncede ve yaşam tarzında olmayabilir. Çok yönlü bakın olaylara ve insanlara. Benim kariyer planıma gelecek olursak özel kurum açmayı düşünüyorum matematikçiyim.
Ama şuda olabilirdi hiç iş bulamamış bir kariyeri ve kariyer planı olmayan biri de olabilirdim. Gayet normal bir durum her ikiside
Ailenize sordunuz mu peki bula bula bana nu amcayı mı layık gördünüz diyeSaçları bembeyazdı. Ama şu genç olupta farklı sebeplerden beyaZlayan tiplerden değil. Adam bence gerek giyim tarzı gerek tipi gerek fiziği ile 50 li yaşlarda görünüyordu. 45 li yaşlardaki amcam ve dayım yanında genç kalıyorlar yani o derece
Tam olarak yaşı kaç biliyor musunuz?Evet öyledir belki ama adam neredeyse babam yaşındaydı yani.
Hayır kıyaslama yaptım. 45 li yaşlarda olan amcam ve dayımdan daha büyük görünüyordu. Tip, fizik ve giyim tarzı açısındanTam olarak yaşı kaç biliyor musunuz?
Kariyer rotası çizme gibi bir zorunluluğum yok. İsteyen çizer. İsteyen çizmez. Bu genel bir bakış açısı olmalı sizin için. Herkes aynı düşüncede ve yaşam tarzında olmayabilir. Çok yönlü bakın olaylara ve insanlara. Benim kariyer planıma gelecek olursak özel kurum açmayı düşünüyorum matematikçiyim.
Ama şuda olabilirdi hiç iş bulamamış bir kariyeri ve kariyer planı olmayan biri de olabilirdim. Gayet normal bir durum her ikiside
Ailemde zengin siz o kısımları sorgulamayın.Ailene göre varmış ama 50 yaşında adamı öneriyorlar çünkü sırf zengin diye
Üretmiyorsam tembelsem sizene. Babam zenginse ve baba parası yiyorsam sizene. Sizinde babanız zengin olsaydı da sizde yiyip içip gezseydiniz keşke. (Hali hazırda bir kurumda matematikçiyim ve önümüzdeki sene kendi kurumumu açıyorum)Laf ebeliğine gerek yok. Madem ki, üretmiyorsunuz ve katkıda bulunmuyorsunuz o halde denginiz olmadığını varsaydığınız insanlar sizin denginiz haline gelir. Çünkü siz hayatın içerisinde aktif olarak yer almıyorsunuz ve hayatın içerisinde aktif olarak yer almayan bireylerin kimlikleri erieş ve ortadan yok olur. Size kayık görülene tamah etmek durumunda kalırsınız
Tembelliğinize kılıf uydurmaktn vazgeçin. Belki o zaman burada b.kladığınız adam karşısında bir anlamınız olur.
Ayrıca kalitesizliğiniz ve çirkefliğiniz üslubunuzdan akıyor. Kimseyi b. Kladığım yok sadece dengim olmadığını vurguladımLaf ebeliğine gerek yok. Madem ki, üretmiyorsunuz ve katkıda bulunmuyorsunuz o halde denginiz olmadığını varsaydığınız insanlar sizin denginiz haline gelir. Çünkü siz hayatın içerisinde aktif olarak yer almıyorsunuz ve hayatın içerisinde aktif olarak yer almayan bireylerin kimlikleri erieş ve ortadan yok olur. Size kayık görülene tamah etmek durumunda kalırsınız
Tembelliğinize kılıf uydurmaktn vazgeçin. Belki o zaman burada b.kladığınız adam karşısında bir anlamınız olur.
Üretmiyorsam tembelsem sizene. Babam zenginse ve baba parası yiyorsam sizene. Sizinde babanız zengin olsaydı da sizde yiyip içip gezseydiniz keşke. (Hali hazırda bir kurumda matematikçiyim ve önümüzdeki sene kendi kurumumu açıyorum)
Ayrıca kalitesizliğiniz ve çirkefliğiniz üslubunuzdan akıyor. Kimseyi b. Kladığım yok sadece dengim olmadığını vurguladım
Burada konu ben değilim ve maddi durumuzdan söz ettiğini hatırlamıyorum. Öte yandan insanların çalışması sadece finansal güç toparlaması ile alakalı değildir. Siz zaten yeterli mental kapasitede olmadığınız için bu konu burada.
Bi yaşını sorsaydınız belki 38 dir ama saçları erken beyazlamış , çökmüştür . Yaşını tam olarak bilmeden bana 50 yaşında buldular demeniz, suçlamanız doğru değil. Tam olarak bi yaşını sorun . Dış görünüşten belli olmuyor bazen , benden 7 yaş küçük erke kardeşim var , ben zayıfım , kendime bakarım , abim sanıyorlar çocu zaman erkek kardeşimiHayır kıyaslama yaptım. 45 li yaşlarda olan amcam ve dayımdan daha büyük görünüyordu. Tip, fizik ve giyim tarzı açısından