- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
Sunni sancıyla 2 normal doğum yapmış bir kadın olarak diyebilirim ki, valla o kadar da zor değilmiş.( epiduralim tutmadı)
Hatta ikinciyi bayağı kendi başıma doğurdum hiçbir yardım ittirme, kesi falan müdahale edilemeden, çatala oturamadan.
Yani ağrı eşiğim bayağı yüksekmiş onu anladık bu süreçte.
Bunların hem mizaç hem de yaşanmışlıklarla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Benim çok kötüyüm demem, tuvalete bile gidemiyorsamdır çünkü başkasından yardım almayı ya da işimin yapılmasını sevmem.
Başarısızlığı kendime yediremem bu sebeple ne durumda olursam olayım hep işimi kendim yaparım.
Ağrı da çeksem, ayağımı da sakatlasam, böbreklerimden kıvransam da en basit şekilde günlük hayatıma devam edebilirim.
Bu sebeple öldürmeyen acı güçlendiriyor.
Çeke çeke alışıyor insan.
Hatta ikinciyi bayağı kendi başıma doğurdum hiçbir yardım ittirme, kesi falan müdahale edilemeden, çatala oturamadan.
Yani ağrı eşiğim bayağı yüksekmiş onu anladık bu süreçte.
Bunların hem mizaç hem de yaşanmışlıklarla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Benim çok kötüyüm demem, tuvalete bile gidemiyorsamdır çünkü başkasından yardım almayı ya da işimin yapılmasını sevmem.
Başarısızlığı kendime yediremem bu sebeple ne durumda olursam olayım hep işimi kendim yaparım.
Ağrı da çeksem, ayağımı da sakatlasam, böbreklerimden kıvransam da en basit şekilde günlük hayatıma devam edebilirim.
Bu sebeple öldürmeyen acı güçlendiriyor.
Çeke çeke alışıyor insan.