Fiziksel Olarak Nasıl Güçlü Olacağız

ben de çok isterdim savunma tekniklerini bilmeyi
ayrıca evli pek çok kadın koca dayağından korktuğu için susup kalıyo
haklı olduğu konularda bile kendini savunamıyo
bu çok üzücü gerçekten adam bi bağırıp ayağa kalktı mı susuyolar

ben sahsım adına seni doğru anlamısım
sen sana sözlü satasanlara gücüm yetse güvensem kendime korkmam diyorsun
bende bu mudur yani diyorum
dag bası değil burası

hadi karate ögrendin diyelim
ya karsına karate hocası cıkarsa ne yapacaksın
var mı bunun sonu
çözüm bunlarda değil

özgüvenin yüksek gözükeceksin
dimdik durucaksın
işinle mesleğinle eğitiminle görgün terbiyenle eziceksin karsındakini tek bakısınla

makyaj yapmak giyinip kusanmak bir bayanı asagı cekmez

malkoçoğlu kara murat devirleri artık sadece filmlerde kaldı
artık
kalem kılıçtan keskin unutma
özgüvenini fiziksel güçte aramaktansa kendini geliştirmekte aramak daha faydalı olucak unutma

Millet sana sokakta sataştığında işin,mesleğin,bunların verdiği güvenle atacağın tek bir bakış gelip seni kurtaracaktı zaten...Meslek belgenle diplomanla savunursun artık kendini karşıdaki insan sana yumruk atmaya çalışırken,el kaldırırken...

Gerçekten önerilerde bulunan,ve değişmeyi isteyen,kendini savunabilmeyi isteyen diğer hemcinslerime saygı duyuyorum.teşekkürler.

Millet sana sokakta sataştığında işin,mesleğin,bunların verdiği güvenle atacağın tek bir bakış gelip seni kurtaracaktı zaten...Meslek belgenle diplomanla savunursun artık kendini karşıdaki insan sana yumruk atmaya çalışırken,el kaldırırken...[

Benim demek istediğimi anlamamissin Yada ben anlatamadım
Diyelim ki gücünü kuvvetini artırdın ama senden daha kuvvetlisi mutlaka olucak
Yani bunlar çözüm degil
Keske bu pislikler yeryüzünden silinse ama maalesef onların nefes aldığı bir dünyada yasıyoruz
Seni rahatsız edicek birini görürsen uzaklas asla kavgaya girme
Çünkü mutlaka ya bıçağı ya silahı vardır böyle tipler ezik olduğu icin kesici delici bir şey taşımadan eksik hissederler kendilerini
Biber gazı taşıyabilirsin
Gecen haberlerde vardi dag gibi iri yarı polisi öldürdü böyle iki kisi
Ki biz bayanlar ne kadar istesekte o kadar güçlü olamayız
Uzun derin mevzular ama çözümü güçte kuvvette arama sonuc getirmez demek istediğim buydu

ben sonunu düşünen kahraman olamaz düşüncesiyle benden beden olarak çok iri olanlarla bile tartıştım ve iş oraya gelince kavgada ettim...

adını koyamadığım şey ise hiç dayak yemedim...

bir kadınla tartıştığımız zaman konu o mağlum lafa geliyo o..... ben onu duyunca zaten uçmuş oluyorum direk olarak:1:

şaka yapmıyorum çok basit bi nedenle kadının biri itti beni eşim kendine doğru çekti kaldırıma çıktım kadın küfür etti...
gerisini hatırlamıyorum eşim olay bittikten sonra nasıl yaptın dedi,neyi diye sorduğumda ise kaldırımdan zıpladın resmen uçtun ve kadına tekme attın ben seni havada yakalmaya çalışmak gibi anormel bi hareket yaptım dedi :1:

ben yapı olarak çok hırçınım zaten mesela birisi laf söylediğinde dizlerim titriyo midemde bişeyler oluyo hemen o moda giriyorum :1:

4 senelik tekwando lisanım var sağ ayağım çok kuvvetli zaten öyle saç baş kavgalarada karşıyımdır :1:

Son düzenleme:
geçen haberlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam bakanlar bi tartşma programındaydı adam kalktı kadını şapur şupur tokatladı yaa, al sana okumuş bi de örnek olacak insanlar

Back
X