• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizyolojik omfalosel

kumsal007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.505
Puanlar
53
Merhaba arkadaşlar bugün 10 + 6 haftalık hamileyim. Perinatolog bugün ultrasonda fizyolojik omfalosrl var dedi. Nedir hocam bu dediğimde bebeğin bağırsak ve iç organları gelişimin ilk döneminde karın dışında gelişmeye başlar sonrasında karın içine geri döner dedi. 12. hafta civarı bunun kapanmış olmasını ve organların karın içine dönmüş olmasını bekleriz dedi. Süreç gayet normal bir süreç dedi ama içim içimi yiyor. eski konulara baktım gebelik sonlandıranlar mevcut bu sebeple. Konuyla ilgili bilgisi olan varmı

İlk defa böyle bişey duydum herkesdemi oluyormuş 10 haftalıken felan hiç böyle bişey demediler
Dediğine göre herkeste öyleymiş. Birkaç video izledim içimi rahatlattı. Bakalım 12.haftada kontrol var

Dediğine göre herkeste öyleymiş. Birkaç video izledim içimi rahatlattı. Bakalım 12.haftada kontrol var
Neler var degilmi Rabbim yardımcımiz olsun 🥺🙏🙏bende elim yüreğimde 38 haftama kadar geldim

Back
X