Fl degeri 3 hafta geride

Sivilbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
46
15
18
27
Ben ozel+devlet olarak takipliyim 32. Haftadaozel doktora gittigimde herseyiyle 2 hafta onde olan bebegim 33. Haftada devlet hastanesi degerleri aynen soyle Kilosu 36 hafta ile uyumlu Kol uzunlugu 34. Hafta Kilosu 30. Hafta 😒 3 hafta geride bacak boyu dedi gunlerdir kafayi yiyecegim neredeyse ileride olan bebegim nasil kisa cikiyor icim icimi yiyor 9unda birdaha randevum var ama rahatlayamiyorum boyle bir sorunla karsilasan var mi 😔😔

Evet bnde 36 hafta bacak boyu 32 haftaya uyumlu.ve bu 26 inci haftadan itibaren böyle ..bnde kafayı yedim ağladım hamileliğini mafetim stresten sürekli kafamda düşünceler .. Doktor bişey dedimi sana

Evet bnde 36 hafta bacak boyu 32 haftaya uyumlu.ve bu 26 inci haftadan itibaren böyle ..bnde kafayı yedim ağladım hamileliğini mafetim stresten sürekli kafamda düşünceler .. Doktor bişey dedimi sana
26. Hafta da bacak kol gerilik kaç gün ile başlamıştı. Karın çevresi ölçümleriniz nasıl çıkıyor. Farklı doktorlara gittiniz mi? İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

26 haftada fl 24 hafta bpd 27 .baş ile bacak arasındaki fark 3 haftaydi .başka bı doktora gttim oda öyle söyledi en son başka bı doktora daha gttim 33 haftalıkken bna 33 hafta 5 günlük olduğumu fl 32 haftaya uyumlu baş 36 haftaya uyumlu karın çevresi 33 hafta dedi..enazindan başı düzelmiş dedim.tuaf olan ise üç hafta snra yani 36 haftalık bitiminde gttgmde başka doktorda fl 32 hafta dedi tabioylece bakıyorum üç hafta oldu yani hacmi gelismemisti kafa içinde 36 dedi üç hafta öncede öyleydi bu defa fl ile baş arası mesafe 4 hafta ..bsey diyemedim artk sezeryan olucak zaten iki haftam kaldi

Sizin de mi benzer bı sorun var
Bizde kolda bir haftalık gerilik var kafa ölçüsü ise bir ay önceki ultrasonumda bir kere yaptırdım gününden biraz küçüktü 5 gün sonra yapıldı bu sefer iki hafta ileri çıktı. Bir ay sonra tekrar ultrosona girdim kafa günü ile uyumlu 10 gün sonra tekrar girdim aynı anda bdp yi önce bir hafta iler sonra iki hafta ileri ölçtü. Ben bebeğin pozisyonunda kaynaklı olduğunu düşünüyorum baş ölçümündeki değişikliklerin

Sizin de mi benzer bı sorun var
Kol ölçümünüde 27. Haftamda ilk ölçtü üç hafta geri ikinciyi ölçtü iki sonra ölçtü bir hafta geri çıktı bunlar peş peşe olan ölçümler karınıda günü ile uyumlu ölçtü sonra ben akşama farklı doktora gittim o doktor da kolu bir hafta geri karını da bir hafta geri ölçtü. Anlayacağınız sürekli değişti bazı ölçümler.

Farklı doktorlar farklı cihazlarla ölünce uyumsuzluk çıkması normal. Önemli olan sürekli gittiğiniz doktorun büyümesini takip etmesi. Benim de kilo ve boy geriden geliyor mesela ama hep geriydi ve haftasıyla olan fark açılmadı hiç doktor minyon bir bebek olacak dedi geçti.

Farklı doktorlar farklı cihazlarla ölünce uyumsuzluk çıkması normal. Önemli olan sürekli gittiğiniz doktorun büyümesini takip etmesi. Benim de kilo ve boy geriden geliyor mesela ama hep geriydi ve haftasıyla olan fark açılmadı hiç doktor minyon bir bebek olacak dedi geçti.
N kadarlık bi fark vardı acaba

N kadarlık bi fark vardı acaba
FL ve kilo 4 gün geride baş 5-6 gün ilerde çıkıyor. Genelde hep böyle çıkıyor aradaki fark açılmadı. Doktor minyon bir bebeğin olacak annesine çekmiş demek ki deyip güldü 3 kilo doğmasını bekleme dedi panik olmadı hiç.

5 günlük fark icinmi bunu soyledi.iki haftaya kadar olan farklarda sorun teşkil etmiyor .ama bnmki fark 4 hafta ..bnada dio minyon olucak ama blmiorm rAziyim yeterki başka sorun olmasın..

5 günlük fark icinmi bunu soyledi.iki haftaya kadar olan farklarda sorun teşkil etmiyor .ama bnmki fark 4 hafta ..bnada dio minyon olucak ama blmiorm rAziyim yeterki başka sorun olmasın..
Benim şu an böyle ama geçmişim çok sorunluydu. Ense kalınlığı, burun kemiği küçüklüğü, barsak parlaklık artışı gibi bulgularla geldim buralara o yüzden maalesef bebekle ilgili yaşadığım herşeyi çok ciddiye alıyorum

😟bnde 26 haftadan beri hc bi sevinç yaşayamadım aklıma herşey geliyor ilk iki hafta o kadar çok ağladım ki ..şimdide bekliyorum n olucak blmiorm inşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar

Benim de öyle 11. haftadan beri yaşadığımı bi ben bilirim. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız.

Back
X