• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flaş TV'den Niran Ünsal'a Verilen Ayar..

Kapak sağlam olmuş :)
Şu dini heryerde kullanmak ne moda oldu artık ..
Son Yılların en tutarı getiren eylemlerinden biri ; politikaya , siyasete , ticarete , her ota boka dini sokmak ..
Bazı kesimleri nasıl tavlayacağınızı biliyorsunuz vallahi helal ...

Flaş TV'yi izlemem ama ayar tam 24 ayar olmuş ..

Bence abartmış, napıyorsan Allah için yap, sanki haddini aşan bir laf, bunu söyleyebilmesi için kendisinin dört dörtlük müslüman olması lazım, öyle mi bilmiyoruz, hatta öyle olsa bile söylenmemeli, sanane ki
ayrıca başka kadınlarıda rencide edecek şeyler söylemiş, mesela ömrünün sonuna kadar kapan saygı duyalım falan, bazı kadınlar bi dönem kapanabilir, kapalılar bi dönem açılabilir, bu onlara saygı duyulmaması anlamına mı gelir

satış pazarlama dergi için kapanması, ya da belli bir kesime sevimli görünmek için kapanması bence de çok yanlış

Bence abartmış, napıyorsan Allah için yap, sanki haddini aşan bir laf, bunu söyleyebilmesi için kendisinin dört dörtlük müslüman olması lazım, öyle mi bilmiyoruz, hatta öyle olsa bile söylenmemeli, sanane ki
ayrıca başka kadınlarıda rencide edecek şeyler söylemiş, mesela ömrünün sonuna kadar kapan saygı duyalım falan, bazı kadınlar bi dönem kapanabilir, kapalılar bi dönem açılabilir, bu onlara saygı duyulmaması anlamına mı gelir

satış pazarlama dergi için kapanması, ya da belli bir kesime sevimli görünmek için kapanması bence de çok yanlış

Niran Ünsal'daki yolunu bulmak için kapanma sevdasını sezmişler ve ağızlarına geleni söylemişler bence. Buradan kapanıp açılan herkesi genellediklerini düşünmüyorum Niran ve onun yolundan gidenlere laf etmişler.

ben bunu kasettigi düşünerek doğru demiş dedim.yoksa kimse kimsenin saçına başına hayatına karışamaz

niran Ünsal sanki böyle yapmış yani dikkat çekmek amaçlı,oglumu hafız yapmak istiyorum demeçleri falan bana sahte geliyor.

ben bunu kasettigi düşünerek doğru demiş dedim.yoksa kimse kimsenin saçına başına hayatına karışamaz

niran Ünsal sanki böyle yapmış yani dikkat çekmek amaçlı,oglumu hafız yapmak istiyorum demeçleri falan bana sahte geliyor.

kesinlikle canım adamın söylediklerinden anladığım kadarıyla eşarp işine girecek, ticarete atılcak, müşteri lazım:KK53:

kesinlikle canım adamın söylediklerinden anladığım kadarıyla eşarp işine girecek, ticarete atılcak, müşteri lazım:KK53:

adamın söylediğine göre de niran Ünsal mufazakar kesim için bir şeyler yapıyormuş...artık kim ne için ne yapıyor sa örtünmeyi kullanmaktan dini kullanmaktan kapalı açık ayrımı dinci dinsiz ayrımını yapmaktan bir bıkmadılar gittiler bıraksalar herkes istediğini yapsın

aklıma şuda geliyor bu adamın bağırıp çağırması ile dikkat çekerek niran ünsalın reklami olabilir videosu tıklanıp vay be adama bak dedirterek kendi reklamaı olabilir herşey olabilir medya bu reklamın iyisi kötüsü olamaz.

niran da bu spiker de dikkat çekmişler mi çekmişler bakın biz bile bu ikisi için bir şeyler yazıyorsak bunu başarmışlar.

Niran Ünsal'daki yolunu bulmak için kapanma sevdasını sezmişler ve ağızlarına geleni söylemişler bence. Buradan kapanıp açılan herkesi genellediklerini düşünmüyorum Niran ve onun yolundan gidenlere laf etmişler.
niran ünsalda şu an tesettür giyimde ticarete atılmanın mantıklı olduğunu düşündü herhalde,tesettür giyimde çok pahalı markalar var vakkoyu bille sollar,ticaret için adını duyurmaya çalışıyor herhalde,reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerekten dini kullanıyor olabilir,ne kötü dini alet etmek,varsayım üzerine konuşuyorum tabiiki..ama şimdi kazancını böyle sağlayan çok..

Rte %50yi böyle tavladı , bende böyle tavlasam %50satarım demiş, kendini pazarlamış. NOKTA
bırak allah aşkına..kendi çocukları ABD de karma okullarda eğtim aldı.Türk çocuklarını kız erkek ayıracaklarış,'kendine Müslüman'dedikleri bu olsa gerek..saray şartmış devleti yönetmek için saray olmasa yönetilemiycez demekki,kaliteyi seviyor rte belli halkına neden reva görmüyor tam bir sağcı zihniyet..ben reisi cumhurum saryda olacağım tabii..sen fakirsin fakirliğini bil elindeki ile yetin diyor

arkadaşımın kızlarına ayda 350 tlye ders veren tessettürlü sosyoloji son sınıf öğrencisi arkadaşla konuştuk,cv sini kapı altlarından bile işyerlerine attığını iş bulamadığını söyledi,ülkenin asıl sorunu geçim sıkıntısı,özel sektörde çok çalışıp az ücret almak,işsizlik bunu insanlar anlıyorlar yavaş yavaş..bunuda denesinler bakalım sonuç alamadıklarını anlamalarına az kaldı..

bırak allah aşkına..kendi çocukları ABD de karma okullarda eğtim aldı.Türk çocuklarını kız erkek ayıracaklarış,'kendine Müslüman'dedikleri bu olsa gerek..saray şartmış devleti yönetmek için saray olmasa yönetilemiycez demekki,kaliteyi seviyor rte belli halkına neden reva görmüyor tam bir sağcı zihniyet..ben reisi cumhurum saryda olacağım tabii..sen fakirsin fakirliğini bil elindeki ile yetin diyor
Yetin demiyor direk benim sarayım var siz geberin diyor.

Back
X