Florance Nightingale Hastanesi'ne Gidenler

nilsem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
4
0
86
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar,ben kadıköy florance nightingale hastanesine rutin kontrollerime gidiyorum.

11.08.2020 tarihli ihtarname ile ilgili içerik kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yeni uyelerdenim,

Florance Nightingale gayrettepe hastanesinde dogum yapanlar varmi? doktorunuz kimdi ve hastane degerlendirmeniz nasil oldu..?
bende Dr.Bulent Fakayi dusunuyorum.. Gidenler lutfen beni bilgilendirebilrimisinizz...

Ben Gayrettepe F.N'de Begüm Kuseyrioğlu'na gittim. Normal doğum yaptım. Çok memnun kaldım. Hala aynı doktora ve hastaneye devam ediyorum.

florence nıghtıngale cok ıyıdır kadıkoyde en luksu dogru bır secım yapmısınız..bende atasehır memorıale gıdıyorum:)

Ben kadıköy florance nightingale de doğumumu yaptım.Hastaneden de doktorum Op. Dr Mustafa Kır dan da inanılmaz memnun kaldım.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Ben kadıköy florance nightingale de doğumumu yaptım.Hastaneden de doktorum Op. Dr Mustafa Kır dan da inanılmaz memnun kaldım.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

mrb uzun süre olmuş fakat bende orada doğum yapacağim nasıl bir hastane bilgi verebılırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…