• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Flormar mat touch

rapyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
18
0
86
Amasya
selam kızlar ben flormar mat touch fondöten alıcam ama renk konusunda kararsızım ten rengim beyaz sarı karışık :D en açık rengi hangisi kiosklarında 301 çok koyu duruyor bilen varsa söyleyebilirmi rica etsem. :))

selam kızlar ben flormar mat touch fondöten alıcam ama renk konusunda kararsızım ten rengim beyaz sarı karışık :D en açık rengi hangisi kiosklarında 301 çok koyu duruyor bilen varsa söyleyebilirmi rica etsem. :))

Merhaba arkadaşım. Yeni üye oldum şöyle bir bakınırken yazdığını gördüm cevap vermeden duramıycam :)
Bende senin gibi açık tenliyim.Aynı marka ve 301 numarası bende var.açık rengi bile koyu ton.Yüzüme uyguladığım zaman maske gibi duruyor.Çene altıma boynuma kadar sürmek zorunda kalıyorum.kapatıcılığı iyi kusursuz ama maske gibi görüntüsü olduğundan arada bir kullanıyorum. yinede tercih senin :)

teşekkür ederim yorumunu dikkate alıcam önerebilecegin bi fondöten var mı peki :107:

teşekkür ederim yorumunu dikkate alıcam önerebilecegin bi fondöten var mı peki :107:

canım aslında pek çok fondoten denedim içlerinden en iyisi orıflame dan aldığım 'gıordanı gold' katı duruşu yok uygulama yaparken sanki krem sürüyormuşsun gibi.sadece kusurlu bölgelerini kapattığını görüyorsun maske görünümü vermiyor. bide bende yine flormar'ın mat velvet v208 var.bununda kapatıcılığı iyi pudra sürmene bile gerek kalmıyor ayrıca kokusuda çok hoş dalin gibi kokuyor :)

benim cildim çok kusurlu kapatırmı kesin sivilceleri ve izlerini

benım cıldımde kusurlu sivilceler,lekeler falan filan :) şuanlık ben memnunum. Bence flormar a gittiğinde test et uygulattır yuzune ve bak. eger hoşuna gider,kapatıcılığına inanıyorsan satın al ;)

Ben geçen yaz kullanmıştım bu fondöteni inanılmaz kapatıcı.. Zaten yazları bronzlaştığımdan aldığım renkte tam oturmuştu kışın kullanamıyorum ama tabi rengim çok açıldı:)) ama açık renkleride var mesela M307 çok açık bir renk deneyebilirsin..Ama sen sarı alt tonluysan M308 daha iyi olur:)

Son düzenleme:
sarı alt tonluyum ve açık ten rengim tam kesin olur mu gerçekten

M308 uyar diye düşünüyorum canım sarı alt tonlu ve açık buğday gibi duruyor. M304'te olabilir canım.Denersin orada hangisi uyarsa onu alırsın.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bişey daha sorucam ama yüzde maske gibi duruyo mu peki bu fondöten :)

teşekkür ederim canım bişey daha sorucam ama yüzde maske gibi duruyo mu peki bu fondöten :)

Her şeyini kapattığı için mat bir bitiriş verdiği için evet biraz duruyor canım:)) Ama rengine uyanı bulursan sıkıntı yaratmaz o görüntü.

ben 303 unü aldım biraz koyu geldi evet . ebnimde açık bugday tenim . ama şimdi yaz bronzluk iyi oluyor . çok güzel kapatıyor . gerçi benim yüzümde pek bir sorun yok ama hafif kızarıklıklar var onlarıda çok iyi kapattı . evet biraz maske gibi duruyor doğal bir görüntü vermiyor ama ben zaten tam makyaj yaptığım için yüzümde makyaj olduğu belli olduğu için bir sorun olmuyor . fiyatıda uygun mac e dünyanın parasını döküyordum . gerçi yine yeri aynı tutmaz ama günlük kullanıma uygun bir fondoten . ben sevdim beklentimin üstünde çıktı .

Back
X