- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
Herkesin hayati ve beklentileri farklidir icinizden geldigi gibi yasayin sevginizi.
Bana kalsa ben gun icinde mesajlasmayi da seviyorum ama o gercekten sevmiyor mesajlasmayi ve araya saatler giriyor cevap verene kadar. Bu yuzden ne yapacagimi bilemiyorum ne sıkmak istiyorum ne uzak kalmak
Ne sıklıkla yüzyüze görüşüyorsunuz?
çok kasmaya gerek yok ama bu flört döneminin tez vakitte neticeye kavuşturulması taraftarıyım. bilmiyorum nasıl bir yapın var ama bi akşam mesaj at müsait misin seninle konuşmak istiyorum diye. ara ve söyle hangi konumdayız biz de. hoşlanıyorsan söyle. velhasıl tutma öyle içinde. belki kütük biri değil de karşı tarafa girişken biri değildir
Anlayamadım ben. Karşılıklı bir açılmanız oldu mu?
Kendimden örnek verecek olursam;
Eşimle ilk zamanlarımızda eşim her gün iş çıkışı görüşmek istiyordu.
Bir iki defa reddettim ama sonra dayanamadım bende müsait olduğum zaman yani hemen hemen her akşam üzeri görüştük.
Ayrıldıktan sonra da eve gidene kadar telefon da konuşurduk.
1.5 yıl oldu hala deli gibi konuşacak konularımız var.
(İnşallah devam eder)
Geyik muhabbeti de yaptık yapıyoruz ama romantikte yaparız dengede yani.
Aynen!çok kasmaya gerek yok ama bu flört döneminin tez vakitte neticeye kavuşturulması taraftarıyım. bilmiyorum nasıl bir yapın var ama bi akşam mesaj at müsait misin seninle konuşmak istiyorum diye. ara ve söyle hangi konumdayız biz de. hoşlanıyorsan söyle. velhasıl tutma öyle içinde. belki kütük biri değil de karşı tarafa girişken biri değildir
Aynen!
Flört olayı aslında çok sıkıcı.
Neyin en olduğu belli değil.
Sonucunda da olumsuz çıkma ihtimali ise hep bir tedirginlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?