- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Elbette ki yas farkından, daha genceciksin ne işin o yaşta adamla yahu, yani mutlu olan da vardır da bence baştan böyle bir ilişkiye başlamaya gerek yok.Yas farkindan mi diyorsunuz suan iliski vs yok sadece tanisma durumu tekrar tekrar dusunecegim
Haklisiniz 12 yas olmasa sa yas farki olmali tabi 12 cokolduElbette ki yas farkından, daha genceciksin ne işin o yaşta adamla yahu, yani mutlu olan da vardır da bence baştan böyle bir ilişkiye başlamaya gerek yok.
12 yaş çok ya baya baya çok. Hic tanımadan bırakın bence.Yas farkindan mi diyorsunuz suan iliski vs yok sadece tanisma durumu tekrar tekrar dusunecegim
Ee tabikide asik degilim suan ev araba dusunmuyorum zaten sadece tanima ciddi bisey olur mu olmaz miAyrica adama asik degilsin gibi geliyor. Biraz ask acisindan ve birazda sanirim daddy issues var diye daha yasli bir adam ile beraber olmak istiyorsun. Kendini bu sekilde dahada olgun his ediyorsun gibime geliyor.
Ask hele ilk basta cok önemlidir. Ortada bir kimya yakalanmis olmali. Saatlerce hersey ve hicbirseyden konusulmali, geyik yapilmali, kahkaha atilmali.
Yani "adam olgun, arabasi evi var" bir iliski nedeni degildir.
Ee tabikide asik degilim suan ev araba dusunmuyorum zaten sadece tanima ciddi bisey olur mu olmaz mi
Yeni tanıdığım 2 kez gorustugum birine asik olunmuyor tabi tanima asimasi sevgili degiliz
Haklisiniz begenme hoslanma var tabi ask olmasi mumkun degil suan icinTam yeni tanidigin insana asik olunuyor. Ben asik olmadigim bir insani tanimak istemezdim sahsen.
Yani ask dediysem büyük duygulardan bahs etmiyorum. Bir cekim, bir kipirdatma, kelebeklesme olmali. Bunlar olmaz ise, bosuna zaman kayibi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?