Flört döneminde her gün mesajlaşılmalı mı?

villevalo93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
39
31
3
31
Merhaba. Şimdi anlatacağım konu eminim bir çoğunuzun başına gelmiş bir olaydır. Arkadaş ortamında bir çocukla tanıştım ve daha sonrasında ilk defa bu hafta sonu başbaşa dışarı çıktık. Her şey güzel geçti; ertesi gün teşekkür ettiğimi ve keyif aldığımı belirttim o da aynı şekilde keyif aldığını söyledi. Sonrasında aynı gün içerisinde storylerimi beğendi falan ancak sonrasında yazmadı. Aslında ben konuşmayı buluşmadan keyif aldığını belirttiği mesajın sonrasında devam ettirmedim; ama düşündüm acaba bugün günaydın yazamaz mıydı falan diye. Bir yandan başbaşa çıkma teklifini ilk yapan oydu 2. buluşma için benden mi bir adım bekliyordur diye düşünüyorum. Neyse; sizce bu dönemde insanlar her gün mutlaka konuşmalı mı yoksa her gün konuşulmaması sizin için bir soru işareti yaratır mı? İkimiz de yoğun çalışan insanlarız bir de. Şu anda açıkçası tam bir flört dönemimde olup olmadığımızı da anlayamıyorum aktif bir mesajlaşma durumu olmadığı için. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bunu yenGEnC 'ten öğrendim. Bir etkinlik için bilet al ve onu sen davet et. Ama birkaç gün geçsin , sonra naber nasılsın deyip etkinlik konusunu aç.

Ben günaydın yazsa bana , çok üstüme gelinmiş gibi hisseder daralırım ama benim tepkiler normal değil zaten. Neyse sohbet zamanla gelişir ortada bir şey yokken her gün konuşmak anlamsız.

Ben olsam beklerdim valla günaydın mesajı ama beklediğini belli etme tabii O bi şey atarsa beğenip geçme, laf at. Hafta sonu da bu sefer sen davet et. Sonuçta yeni tanıştınız, çok konuşacak bir şey yok. Zamanla olur

Haklısınız; ortada bir şey yokken aktif mesajlaşmak itici de görünebilir. Aynı şekilde ben de bazen darlanmış hissediyorum. :) İkisinin ortasında bir yerde muhabbet ilerlerse mükemmel olacak. Güzel fikir verdiniz, teşekkür ediyorum.

Ben görüşmezdim bile .
Kaldı ki siz ben mi teklif edeyim diyorsunuz.
Amacınız eğlenmek takılmaksa ok .
Ama ilişki istiyorsanız bu adamla zor.
Takılmak istiyor belli.
Bir erkek heyecan duyfuğu kişiyi tanımak ister arar konuşur ilk başlarda.
Adamın niyeti vakit geçirmek bence

Benim düşüncem de bu yönde aslında. Ama yine de acaba diyorum hani çok boğmak ya da laubali gözükmek istemiyor olabilir mi?
ben olsam yazmam. yazarsa yazarsın yazmazsa salla gitsin

Kesinlikle katılıyorum, bana katılmayanlar olacaktır ama bence bir ilişki ancak erkek çok istediğinde yürüyor. Daha en başında böyle ne istediğinden şüphe duyduran erkekle olmaz

eğer bir erkek ciddi hoşlandığı ve iletişimi devam ettirmek istediği biriyse her zaman yazıp arayıp soruyor arkadaşlar
Kesinlikle bence de öyle .
Ben zaten anlamıyorum bu tarz ilişkileri.
Sonra belirsiz bir durum oluşuyor belirsizlikten nefret ederim.
Fotomu beğendi yok hikayeme kalp attı eeee yazdı mı aradı mı yok .
E bununla nasıl yetiniliyor ben asla yetinemem.
Hikayeme kalp bırakan tipler var mesela ciddiye alıp asla konuşmam.
Hatta güler geçerim.
Herkese yapıyorlar zaten.
Bir erkek mücadele etmeli ya biraz.
Ama en ufak şeye tav olan tipler olunca erkekde artık mücadele etmeyi kesti.
Mücadele etmeyince de ilişkiden çabuk sıkılıyor.
O yüzden de ilişkiler kısa sürüyor bence heyecan kayboluyor

Kesinlikle katılıyorum, bana katılmayanlar olacaktır ama bence bir ilişki ancak erkek çok istediğinde yürüyor. Daha en başında böyle ne istediğinden şüphe duyduran erkekle olmaz
Tabiki öyle .
Erkek daha çok isteyecek bir kere .
Daha ilk başta ilgisizse bye yani.
Bu tarz adamlarla hiç işim olmadı .
Gerçi benimkiler de love bombing yapar oda sıkıntılı bir durum .

Bence yazması gerekirdi.Böyle bir buluşmam olmuştu çocuk ne yazdı ne aradı beğenmedi diye düşündüm konuyu kapattım.15 gün sonra beni aradı yemeğe çıkalım mı diye.Kabul etmedim.Bana saçma gelmişti hoşlandıysan 15 gün beklemek anlamsız.Flört ettiği birden fazla kız vardı muhtemelen sıra anca gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…