- 24 Temmuz 2023
- 39
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi villevalo93
-
Haklısınız; ortada bir şey yokken aktif mesajlaşmak itici de görünebilir. Aynı şekilde ben de bazen darlanmış hissediyorum. :) İkisinin ortasında bir yerde muhabbet ilerlerse mükemmel olacak. Güzel fikir verdiniz, teşekkür ediyorum.BunuyenGEnC 'ten öğrendim. Bir etkinlik için bilet al ve onu sen davet et. Ama birkaç gün geçsin , sonra naber nasılsın deyip etkinlik konusunu aç.
Ben günaydın yazsa bana , çok üstüme gelinmiş gibi hisseder daralırım ama benim tepkiler normal değil zaten.Neyse sohbet zamanla gelişir ortada bir şey yokken her gün konuşmak anlamsız.
İletişim biraz kopuk olunca bir soğukluk olmaz mı sizce?Ben fazla konuşulmamasindan yanayım. Hadi bir kahve içelim diye mesaj at yada şuraya gidelim
Durumu bilmiyorum ama çocuk böyle biri galiba... yada başka tercihleri varİletişim biraz kopuk olunca bir soğukluk olmaz mı sizce?
Anlamadım; tekrar ben yazarsam mı kovalayan durumda olacağım?Adım attığınız anda kovalama maceralarınıza start vermiş olacaksınız
Kesinlikle.eğer bir erkek ciddi hoşlandığı ve iletişimi devam ettirmek istediği biriyse her zaman yazıp arayıp soruyor arkadaşlar
Benim düşüncem de bu yönde aslında. Ama yine de acaba diyorum hani çok boğmak ya da laubali gözükmek istemiyor olabilir mi?eğer bir erkek ciddi hoşlandığı ve iletişimi devam ettirmek istediği biriyse her zaman yazıp arayıp soruyor arkadaşlar
ben olsam yazmam. yazarsa yazarsın yazmazsa salla gitsinBenim düşüncem de bu yönde aslında. Ama yine de acaba diyorum hani çok boğmak ya da laubali gözükmek istemiyor olabilir mi?
Kesinlikle katılıyorum, bana katılmayanlar olacaktır ama bence bir ilişki ancak erkek çok istediğinde yürüyor. Daha en başında böyle ne istediğinden şüphe duyduran erkekle olmazBen görüşmezdim bile .
Kaldı ki siz ben mi teklif edeyim diyorsunuz.
Amacınız eğlenmek takılmaksa ok .
Ama ilişki istiyorsanız bu adamla zor.
Takılmak istiyor belli.
Bir erkek heyecan duyfuğu kişiyi tanımak ister arar konuşur ilk başlarda.
Adamın niyeti vakit geçirmek bence
Kesinlikle bence de öyle .eğer bir erkek ciddi hoşlandığı ve iletişimi devam ettirmek istediği biriyse her zaman yazıp arayıp soruyor arkadaşlar
Tabiki öyle .Kesinlikle katılıyorum, bana katılmayanlar olacaktır ama bence bir ilişki ancak erkek çok istediğinde yürüyor. Daha en başında böyle ne istediğinden şüphe duyduran erkekle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?