Flört döneminde mesaj atmalı mıyız?

Bu kadar düşünüyorsan duygular işin içinde değil demektir.
Hiç mi heyecanlanmıyorsun hiç mi mesaj atasın gelmiyor

İnsan yol bulur yol yaratır bir şekilde, bir sen ona bir o senin yanına düşünmeden koşmanız gerekli.
Böyle değilse zaten kestirip at.

En güzel dönem flört dönemleri
Şimdiden o heyecan yoksa işler ciddiye binince hiç olmaz

Örneğin biz kargolarımızı birlikte açardık,bir şey aldıysak böyle denemeli vs gösterirdik. O hazırlanırken bir yere beni arardı bu mu şu mu falan diye bende öyle beraber yemek yapar kahve içerdik bir gün pasta yapmıştık o istemişti ben öğretmiştim benimde ondan çok öğrendiğim şey oldu ama olmadı güzel günleri anmış oldum sizin sayenizde :)
Hakkınızda güzel olacak olan neyse o bulsun sizi inşallah🙏

Kızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:

Bir haftadır her gün konuşuyoruz, ben sadece bir kez yazdım. Sizce gün içinde ben de yazmalı mıyım? Henüz adı konan bir şey içinde değiliz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Yaz diyorsanız da ne tarz mesajlar atabilirim?

Diğer sorum da şu: Şimdi yeniden buluşmaktan söz ediyor ama ben onun benim yanıma gelmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Kendimi değerli hissetmem için onun bana gelmesi gerekmez mi? Sonrasında işler yolunda giderse ben onun şehrine giderim ya da yine ortak nokta belirlenip buluşulur ama bu aşamada sanki erkek elini taşın altına koymalı bana yol yaptırmamalı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Mesaj siz de atabilirsiniz tabi ki.Gelme konusunda da şartlar sizin için uygunsa elbet o gelsin.Yani yaşınızı konumunuzu bilmiyorum.Ben kendi adıma emin olup bir ilişkim var diyebilmem lazım karşımdakini davet edebilmem için. Öğrenciyken falan hiç umrumda olmazdı.

Kızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:

Bir haftadır her gün konuşuyoruz, ben sadece bir kez yazdım. Sizce gün içinde ben de yazmalı mıyım? Henüz adı konan bir şey içinde değiliz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Yaz diyorsanız da ne tarz mesajlar atabilirim?

Diğer sorum da şu: Şimdi yeniden buluşmaktan söz ediyor ama ben onun benim yanıma gelmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Kendimi değerli hissetmem için onun bana gelmesi gerekmez mi? Sonrasında işler yolunda giderse ben onun şehrine giderim ya da yine ortak nokta belirlenip buluşulur ama bu aşamada sanki erkek elini taşın altına koymalı bana yol yaptırmamalı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Asıl zaten flört döneminde mesaj atmalısınız. Tabii sadece tek taraflı değil, karşı tarafta benzer şekilde ilgi göstermeli, aramalı mesaj atmalı. Bu kadar sen ben, hesap kitap yapılmamalı bence. Buluşma konusuna gelince de ilk buluşma ortak noktada olduysa diğerinde bence karşı taraf gelebilir.

mesaj olayinda cok kasmama taraftariyim, yani taktik maktik gütmeden icinden geldigi gibi davran.
ve evet bence ilgisi olan erkek bu saatten sonra kendisi gelmeli benim sehrime.

Back
X