• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört durumları

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.206
8.824
448
Arada denk geliyorum, şöyle flörtözüm, böyle bakışırım, kendimi bildim bileli flört etmeyi sevdim tarzı mesajlara, özellikle o arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tanışıklığınız olmayan bir insanla yaşadığınız etkileşimin flört olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz ve o flörtü bir adım öteye nasıl taşıyorsunuz?

Şimdi diyelim ki gece eğlenmeye gittiniz, sigara için dışarı çıkınca biri ceketini vermeyi teklif etti. Bu net bir tanışma hamlesi mi yoksa Türk erkekleri bir anda centilmen olmaya başladı ve ben yokluktan en ufak etkileşimi 'bana yazıyo'ya yoran bir kezbana mı dönüştüm? Eğer tanışma hamlesiyle neden kabul edip teşekkür edince sohbet açmak için yeni bir hamle gelmiyor neyi yanlış yapıyorum.

Ya da mesela otobüsteyken genç bir muavin okuduğum kitaptan muhabbet açıyor, kendi okulundan bölümünden bahsediyor, benim okulumu sorup öğrendikten sonra muhabbet 'hayırlısı olsun inşallah'a bağlanıp bitiyor. Böyle küçük amaçsız sohbetler günlük hayatın bir parçası mı yoksa farketmeden birşeyler yapıp daha ileriye gidebilecek durumları baltalıyor muyum?

İnsan hiç tanımadıklarıyla tanışırmıcılara özel not: düzenli olarak aynı ortamda bulunduğum bir karşı cins yok arkadaşlar. Sülalem, bölümüm, işim, arkadaş çevrem tıklım tıklım kadın dolu, aradaki tek tük erkekler ya arkadaşlarımın sevgilileri/exleri ya eski sevgilimin arkadaşları

Flort cok harila birsey ya ben hala arada flort ederim 7 yillik sevgilimle. O da ayni sekilde.
Belki hayirlisi olsun saolun vs gibi konusma sonladirici cumleler kurmasaniz devam edebilir

Karışık işler hiç anlamam desen ki hadi integral anla daha az yorucu ve basit olur benim için
Benim için değilde iki kızım var konunu takipteyim bakalım flört nasıl oluyorda önlemini alayım:sinirli:

Flort cok harila birsey ya ben hala arada flort ederim 7 yillik sevgilimle. O da ayni sekilde.
Belki hayirlisi olsun saolun vs gibi konusma sonladirici cumleler kurmasaniz devam edebilir

Sorun da o zaten ben kurmadım o cümleyi. Çocuk kendi kendine 'hayırlısı olsun ikimiz içinde' diyip gitti. Ben bu işlerde hiç iyi değilim ama o kadar da gün teyzesine bağlamam yani.

Karışık işler hiç anlamam desen ki hadi integral anla daha az yorucu ve basit olur benim için
Benim için değilde iki kızım var konunu takipteyim bakalım flört nasıl oluyorda önlemini alayım:sinirli:

Eyvah, konu kötü emellere alet edilicek gibi :KK17::KK17:

Eyvah, konu kötü emellere alet edilicek gibi :KK17::KK17:
Geçengün büyük kızla gidiyoruz arkadaşı yaklaştı nasılsın iyisin okul sohbet muhabbet vs gidiyoruz
Çocuk saçların uzamış böyle daha güzel dedi bizm kıza
Ya bende kestirmeyi düşünüyordum
Hayır hayır çok güzel sakın hem gözlerinle çok uyumlu diyor
Nasıl tuaf oldum kuaföre dedim haydin çok çirkin olmuş yakışmamış hem saçını löseve bağışlayacaktında daha neler dedim içgüdüsel olrak:)
Delimiyim neyim

Şöyle, aslında bahsettiğiniz şeyler flört hamleleri. Muavini bilmem de ceket verme olayı kezbanlık değil mesela. Ama muhtemelen kibar davranayım derken biraz soğukluğa kaydırıyorsunuz sanırım adamlar çekinip gerisini getiremiyor. Yani duruşla da alakalı olabilir, belki biraz sert bir duruşunuz vardır muhabbeti kısa kesmek istiyorsunuz gibi davranıyorsunuzdur ondan olabilir. Muhabbet bitmeye doğru kaydığında siz bir konu açın, gerisi gelebilir öyle.

Flört zarf atmak mı nedir bende bilmiyorum :KK53: 4. Yılımız evlilikte. Birlikteliğimiz 6. Yılında . Böyle kaş göz Ahu bakışlar imalı laflar hoş iltifatlar flört heralde :oops:

Yani ben pek bana yürünmesini beklemiyorum gözüme kestirdiğim olursa yürüyorum:D o da genelde yürüyo..

Geçengün büyük kızla gidiyoruz arkadaşı yaklaştı nasılsın iyisin okul sohbet muhabbet vs gidiyoruz
Çocuk saçların uzamış böyle daha güzel dedi bizm kıza
Ya bende kestirmeyi düşünüyordum
Hayır hayır çok güzel sakın hem gözlerinle çok uyumlu diyor
Nasıl tuaf oldum kuaföre dedim haydin çok çirkin olmuş yakışmamış hem saçını löseve bağışlayacaktında daha neler dedim içgüdüsel olrak:)
Delimiyim neyim

Ne güldüm bu mesaja. Annelik hezeyanları işte. Çocuk tam laf ebesi çıkmış yalnız.

Şöyle, aslında bahsettiğiniz şeyler flört hamleleri. Muavini bilmem de ceket verme olayı kezbanlık değil mesela. Ama muhtemelen kibar davranayım derken biraz soğukluğa kaydırıyorsunuz sanırım adamlar çekinip gerisini getiremiyor. Yani duruşla da alakalı olabilir, belki biraz sert bir duruşunuz vardır muhabbeti kısa kesmek istiyorsunuz gibi davranıyorsunuzdur ondan olabilir. Muhabbet bitmeye doğru kaydığında siz bir konu açın, gerisi gelebilir öyle.

Ya aslında gülümsüyorum filan ama hep 'siz'li cümleler kuruyorum, bir de göz kontağı kurmayı pek beceremiyorum ben, nemrut bir izlenim veriyor olabilirim gerçekten de.

Flört zarf atmak mı nedir bende bilmiyorum :KK53: 4. Yılımız evlilikte. Birlikteliğimiz 6. Yılında . Böyle kaş göz Ahu bakışlar imalı laflar hoş iltifatlar flört heralde :oops:

Oo siz çoktan çözmüşsünğz o zaman bu işleri :)

Ceketini verdiği anda ay havada ne soğuk dimi yahu hihihi ye baglayacaktiniz hemen. Sonra sigaradan ahulu bir firt çekip yandan ufleyecektiniz:D
Biraz mizac meselesi sanirim ya. Ben begendigim erkege yürümem kosarim mesela ama begenmedigimede nezaketten bile iyi davranmam goz deviririm. Sizde gercekten karsisinizda ki erkekleri begenseydiniz direkt florte baglardiniz diye düşünüyorum

Ceketini verdiği anda ay havada ne soğuk dimi yahu hihihi ye baglayacaktiniz hemen. Sonra sigaradan ahulu bir firt çekip yandan ufleyecektiniz:KK70:
Biraz mizac meselesi sanirim ya. Ben begendigim erkege yürümem kosarim mesela ama begenmedigimede nezaketten bile iyi davranmam goz deviririm. Sizde gercekten karsisinizda ki erkekleri begenseydiniz direkt florte baglardiniz diye düşünüyorum

Ben beceremiyorum işte ya, böyle şeyler ahu mahu diyince aklıma gelen banu alkan ahu tuğba karışımı hareketler oluyor kasılıp kalıyorum. Lady okulu filan gibi bir cilve okulu lazım herhalde bana.

Ben beceremiyorum işte ya, böyle şeyler ahu mahu diyince aklıma gelen banu alkan ahu tuğba karışımı hareketler oluyor kasılıp kalıyorum. Lady okulu filan gibi bir cilve okulu lazım herhalde bana.
Amannnn boşver kız, erkek milletine hicbi sey degmez. Ister cilveli ol ister olma. Biraz da onlar ahulu olup bizi tavlasinlar. Hih :sopa:

Görüyorsunuz dime insan ilişkilerinin geldiği noktayı. Hesap kitaplar havada uçuşuyor. Ne yaparım? Ne anlar? Çok yüz verirsem ne olur? Pof içim sıkılıyor.

Görüyorsunuz dime insan ilişkilerinin geldiği noktayı. Hesap kitaplar havada uçuşuyor. Ne yaparım? Ne anlar? Çok yüz verirsem ne olur? Pof içim sıkılıyor.

Yok yahu benim üzerimden tüm insanlık ilişkilerine giydirmeyelim şimdi. Benim yapım biraz detaycı, yoksa mis gibi içgüdüsel içgüdüsel yaşıyor insanlar ilişkilerini.

Zaten çok yüz verirsem ne olur, insanlar beni yanlış mı anlar tarzı bir derdim de yok. Karartmayın siz içinizi.

Back
X