- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Flort cok harila birsey ya ben hala arada flort ederim 7 yillik sevgilimle. O da ayni sekilde.
Belki hayirlisi olsun saolun vs gibi konusma sonladirici cumleler kurmasaniz devam edebilir
Karışık işler hiç anlamam desen ki hadi integral anla daha az yorucu ve basit olur benim için
Benim için değilde iki kızım var konunu takipteyim bakalım flört nasıl oluyorda önlemini alayım
Geçengün büyük kızla gidiyoruz arkadaşı yaklaştı nasılsın iyisin okul sohbet muhabbet vs gidiyoruzEyvah, konu kötü emellere alet edilicek gibi
Geçengün büyük kızla gidiyoruz arkadaşı yaklaştı nasılsın iyisin okul sohbet muhabbet vs gidiyoruz
Çocuk saçların uzamış böyle daha güzel dedi bizm kıza
Ya bende kestirmeyi düşünüyordum
Hayır hayır çok güzel sakın hem gözlerinle çok uyumlu diyor
Nasıl tuaf oldum kuaföre dedim haydin çok çirkin olmuş yakışmamış hem saçını löseve bağışlayacaktında daha neler dedim içgüdüsel olrak:)
Delimiyim neyim
Şöyle, aslında bahsettiğiniz şeyler flört hamleleri. Muavini bilmem de ceket verme olayı kezbanlık değil mesela. Ama muhtemelen kibar davranayım derken biraz soğukluğa kaydırıyorsunuz sanırım adamlar çekinip gerisini getiremiyor. Yani duruşla da alakalı olabilir, belki biraz sert bir duruşunuz vardır muhabbeti kısa kesmek istiyorsunuz gibi davranıyorsunuzdur ondan olabilir. Muhabbet bitmeye doğru kaydığında siz bir konu açın, gerisi gelebilir öyle.
Flört zarf atmak mı nedir bende bilmiyorum4. Yılımız evlilikte. Birlikteliğimiz 6. Yılında . Böyle kaş göz Ahu bakışlar imalı laflar hoş iltifatlar flört heralde
Ya aslında gülümsüyorum filan ama hep 'siz'li cümleler kuruyorum, bir de göz kontağı kurmayı pek beceremiyorum ben, nemrut bir izlenim veriyor olabilirim gerçekten de.
O göz kontağı çok önemli
Elektrik akımı ordan geçiyor
Ceketini verdiği anda ay havada ne soğuk dimi yahu hihihi ye baglayacaktiniz hemen. Sonra sigaradan ahulu bir firt çekip yandan ufleyecektiniz
Biraz mizac meselesi sanirim ya. Ben begendigim erkege yürümem kosarim mesela ama begenmedigimede nezaketten bile iyi davranmam goz deviririm. Sizde gercekten karsisinizda ki erkekleri begenseydiniz direkt florte baglardiniz diye düşünüyorum
Amannnn boşver kız, erkek milletine hicbi sey degmez. Ister cilveli ol ister olma. Biraz da onlar ahulu olup bizi tavlasinlar. HihBen beceremiyorum işte ya, böyle şeyler ahu mahu diyince aklıma gelen banu alkan ahu tuğba karışımı hareketler oluyor kasılıp kalıyorum. Lady okulu filan gibi bir cilve okulu lazım herhalde bana.
Görüyorsunuz dime insan ilişkilerinin geldiği noktayı. Hesap kitaplar havada uçuşuyor. Ne yaparım? Ne anlar? Çok yüz verirsem ne olur? Pof içim sıkılıyor.Karışık işler hiç anlamam desen ki hadi integral anla daha az yorucu ve basit olur benim için
Benim için değilde iki kızım var konunu takipteyim bakalım flört nasıl oluyorda önlemini alayım
Görüyorsunuz dime insan ilişkilerinin geldiği noktayı. Hesap kitaplar havada uçuşuyor. Ne yaparım? Ne anlar? Çok yüz verirsem ne olur? Pof içim sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?