- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.470
- 358
- Konu Sahibi gulun dikeni
-
Hiç gerek yok yazmaya. Boşuna adamın gururunu egosunu şişirirsiniz.Acaba yazip icimde kalanları söylesem mi? Cok güzel konuşarak noktaladik.Ama ona hakkimi helal etmiyorum. Ona hic bisey demediğim için arkadaşina yan gozle bakan biri gibi oldum.
Bir erkek vardı. Benimle muhabbet etmek istedigini soyluyordu.basbasa kahve içmek istedigini soyluyordu ve bana karsi cok kibardi. Geceleri mesajlasiyorduk. Randevulasip bulustuk. Aylarca bas başa bulustuk ve bana iltifatlar ediyordu. Ben de bana aşık olduğunu düşünmüştüm. Ona acildim ama beni reddetti. Daha sonra da hic konuşmadık. Ben herseyi yanlis mi anlamisim sizce amaci neydi? Ha bir de bir sorum daha var. Içimde ukte kaldi. Acaba yazip icimde kalanları söylesem mi? Cok güzel konuşarak noktaladik.Ama ona hakkimi helal etmiyorum. Ona hic bisey demediğim için arkadaşina yan gozle bakan biri gibi oldum.
Beddua etmiyorum. Hakkimi helal etmiyorum. Çünkü beni sömürdu. Arkadaş demeye hakki yok.
Ben sunu öğrendim ki insanlari bazen kırmak gerekiyormuş. Israrlarini kirmamak icin gitmistim cunku cok efendi bir cocuktu. Kiyamadim. Sonra onu sevdim maalesef. Gerçekten sevdim kimseyi sevmediğim kadar. Adi konmadigi icin zaten sinirlenip konuyu actim. Ona gore devam edicektim. Cevabimi da aldim. Ona kötü hic bisey demedim. Rahatsiz da etmedim. Sevdirmek icin herseyi yapmisti kendini. Nasip demek ki değilmiş. Sevdiğim icin bulusuyordum. O da benimle buluşmak icin cok hevesliydi yani bilmiyorum nasil frekans tutmadi. Ama karsi cinsle sürekli başbaşa bulusup sonra da o insanın yanlis anlayabilecegini farz edip araya mesafe koyarsin ki karsi taraf yanlis anlamasin ben ilk buluşmada isteksizdim ama kendime dedim ki istemiyosan cocugun duygularıyla oynamaSömürdü ne anlam da zorla mı görüştünüz belki de yara bandı yaptı sizi başka birini seviyordu böyle ihtimal de var. Adını o koymadı ise sürekli buluşup durmasaydınız siz tercih etmişsiniz gitmeyi. Sınırları koyun başta her zaman. Sevgili gibi davranıyorsa isim de koymak zorunda bu çizgiyi aştırmasaydınız.
Birakiniz gulsunler. Onlara söylenecek bisey yok vicdanlarina kalmış. Ancak baslarina gelise anlarlar.Bazı üyeler gülmüş ama ben de yaşıyorum. Erkekler flört etmeye çalışıyor ciddi anlamda. Asılıyor kahve içmeye çağrıyor sonra arkadaşız diyorlar. Beğenseler bile. İlişkiye hazır değilim ayağı
Ben sunu öğrendim ki insanlari bazen kırmak gerekiyormuş. Israrlarini kirmamak icin gitmistim cunku cok efendi bir cocuktu. Kiyamadim. Sonra onu sevdim maalesef. Gerçekten sevdim kimseyi sevmediğim kadar. Adi konmadigi icin zaten sinirlenip konuyu actim. Ona gore devam edicektim. Cevabimi da aldim. Ona kötü hic bisey demedim. Rahatsiz da etmedim. Sevdirmek icin herseyi yapmisti kendini. Nasip demek ki değilmiş. Sevdiğim icin bulusuyordum. O da benimle buluşmak icin cok hevesliydi yani bilmiyorum nasil frekans tutmadi. Ama karsi cinsle sürekli başbaşa bulusup sonra da o insanın yanlis anlayabilecegini farz edip araya mesafe koyarsin ki karsi taraf yanlis anlamasin ben ilk buluşmada isteksizdim ama kendime dedim ki istemiyosan cocugun duygularıyla oynama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?