flört etmeden nasıl evlenicez sorusuna cevap

ellie06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
88
32
38
Günümüzde flört evlilik için olmazsa olmaz bir durum haline geldi. Acaba gerçekten sevgiliyken eşinizi tanıdığınızı düşüyor musunuz peki öleyse evlenince neden hayal kırıklığı yaşanıyor ben seni tanıyamamışım deniyor? Peki flört etmeden nasıl evlenicez? işte aşağıdaki video buna çok güzel cevap veriyor. izlemenizi tavsiye ederim.. Etkileyici..

İlişki Durumunda "EVLİ" Yazmasını İster Misin? - SÖZLER KÖŞKÜ - YouTube

Flört döneminde ilişkiye duygusal yaklaşmayıp mantık açısından ilişkinizi yorumlarsınız bence evlenince sorun oluşmaz daha da önemlisi her ne kadar tüh kaka gibi gösterilse de her iki tarafın maddi durumunun , eğitim durumunun uyumlu olmasıı bence iyi bir evlilikte olması gereken. Tabi burada ki maddi durumdan kastettiğim ailenin maddi durumu değil. Sizin kendinizin kazandığı gelir miktarı.

tabiki normal olan mantıklı yaklaşmak dediğiniz gibi eğitim seviyesi, maddi durumlar konuşulması gerek ama benim demek istedğim günümüzde el ele tutuşup biz çok mutluyuz evlenicez diyen duygusal yaklaşan kesimden bahsediyorum. kimse kimseyi ilgilendirmiyor ama yine de insanın durup düşünmesi gerek. yoksa sonradan hayal kırıklığı boşanmalar oluyor.

Son düzenleme:
Back
X