Flört konuşmayı kesmek istedi...

yani yapıtğım şüphe içindeki kadın hareketi başka seçenekleri var ki bana öyle davrandı bir de biz anlaşamayız dedi ne alaka ya
Üste çıkmaya çalışmış kendince. Ama size gerçekten değer veriyor olsa bunu demezdi. Sizi bu konuda rahatlatmaya, ikna etmeye çalışırdı.

Keşke yalanını görünce sen ayrılsaydin. Madem ayrılmayacaktin neden Sherlock Holmes'lik yaptın, eline ne geçti?
Ayrıca adam belli ki karaktersiz ve yalan söylemiş,ama senin yaptığın da normal degilm utanç verici. Şu dediğinde sonsuz hakli
benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlemememi ve onlara fakeden mesaj atmamamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi

güvenmeme konusunda kötü erkeklere denk gelmekten ötürü bende oluşan önyargı olabilir diye bekledim ve niye o kızlar mesajı hemen yetiştiriyor o tuhaf ve sevgilim der geçer o kızlara onu yapmaması daha tuhaf
Ben olsam ben de yetiştirin. Ne alaka beni rahatsız edersin ki. Problemin sevgilinle benimle değil ki
Git sorununu onla çöz derim

2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.
Bunu yaparken hiç tereddüt etmediniz mi, bir an bile olsa? Ben ne saçmalıyorum böyle demediniz mi? Ağır ergen işi bu.

ben daha hoşunu yaptım iletişimi 8 saat kestim sonra mesajı o attı ve safa yattım tabi yemedi öyle bitirdik
Keşke yalanını görünce sen ayrılsaydin. Madem ayrılmayacaktin neden Sherlock Holmes'lik yaptın, eline ne geçti?
Ayrıca adam belli ki karaktersiz ve yalan söylemiş,ama senin yaptığın da normal degilm utanç verici. Şu dediğinde sonsuz hakli

Back
X