- 3 Ekim 2007
- 14.596
- 36.398
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi LadyMercury
Beni çok eskilere götürdü bu mesajınız.Hayatım boyunca karşımdaki beni beğenecek mi diye bir endişe taşımadım. “Ben onu beğenir miyim”e odaklandım. Daha önceden de yazdım. Kendimden 10 yaş küçük best model sevgilim oldu. 3 ay dayandım, çok renksiz sıkıcı bir çocuktu. Görsellik önemli ama tek başına çok bir şey ifade etmiyor.
kendinizi bir paket olarak düşünün. Eğitim, görgü, kariyer, ekonomik bağımsızlık, kişilik özellikleri, aile yapısı... Bunların toplamında iyi bir yerde konumlanmaya çalışın. Albeniniz olsun.
burnunuz kemerli olabilir. Bu sizi çirkin yapmaz. Kim Barbara Streisand’a çirkin diyebilir. Kendinizle barışık olun.
Ağzınızında yapısını beğenmemişsiniz. Gülüş önemlidir. Dişleriniz çarpık ise önceliğinizi ortodonti tedavisine verebilirsiniz. Kıl kesinlikle erkekler tarafından tolere edilen bir şey değil. Lazer yaptırana kadar ağda, ip, tüy dökücü krem gibi geçici çözümlerle günü kurtarabilirsiniz.
her şeyden önemlisi enerjinizi yüksek tutmalı ve özgüvenli olmalısınız.
Üniversite son sınıfta çok yakın arkadaşımın bir sınıf arkadaşı vardı. Yüce Rabbim nasıl güzel yaratmış

Konu sahibi siz de fiziksel özelliklere bu kadar takılmayın. Ben de pcoluyum bu arada, bildiğin fıstık gibi kadınım niye gömdün pcosluları