flört ne kadar sürmeli

ciddi bir ilişkide evllilik öncesinde flört dönemi ne kadar sürmeli

• 6 ay

OY: 1 14,3%
  • 6 ay-1 yıl arası

OY: 0 0,0%
  • 1-2 yıl

OY: 2 28,6%
  • 2-4 yıl

• 4-6 yıl

OY: 0 0,0%
  • 6 yılı aşsada arada sevgi varsa sürabilir

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
Birlikteliği yaşayan kişilerin ihtiyacı kadar tabiki de... İster birbirini tanıma açısından olsun, ister ekonomik açıdan... Kişiden kişiye değişir, zaman biçilemez.

3 yıl civarı sürmeli. Daha kısa sürede evlenirlirse aşkla, gerçekleri göremeden evleniliyor. Aşkın gözü kördür. Çok uzarsa da bıkkınlık veriyor, her şey evlenmeden önce yaşandığı için, evlenince heyecanlanacak birşey kalmıyor. :69: :119:

Bunun bir standardı yok ki sonuçta evlilikte en büyük engel maddi oluyor onun dışında kişilerin belli bir olgunlukta olmaları da lazım. ilk 1 yıl içinde alınan evlilik kararlarında sadece aşk ve heyecan ağır bastığı için mantık geri planda kalabiliyor onun dışında sürenin bir sorun yaratcağını sanmıyorum ortada gerçek bir şeyler varsa.

ne kadar sürmesi gerektiğini bilmiyorum ama ne kadar sürmemesi gerektiğini kesinlikle biliyorum :20:
lise, üniversite, askerlik, iş derken.. bazen öyle bi noktaya geliyo ki beklemek yoruyo insanı..
istiyosun ki artık yatağın 2 kişilik olsun
sabah uyandığında elin telefona değil de onun saçlarına gitsin
ders çalışırken sana sıcak çikolata getirsin
birlikte kurabiye pişirin
kitap okurken onun mutfaktan tıkırtalarını duy
banyonda diş fırçasını gör
is-ti-yo-sunnnnn
6 yıl oldu, daha bi 6 yıl daha var..
üff bu konuda yaralıyım da
azcık içimi dökeyim dedim :59:

ne kadar sürmesi gerektiğini bilmiyorum ama ne kadar sürmemesi gerektiğini kesinlikle biliyorum :20:
lise, üniversite, askerlik, iş derken.. bazen öyle bi noktaya geliyo ki beklemek yoruyo insanı..
istiyosun ki artık yatağın 2 kişilik olsun
sabah uyandığında elin telefona değil de onun saçlarına gitsin
ders çalışırken sana sıcak çikolata getirsin
birlikte kurabiye pişirin
kitap okurken onun mutfaktan tıkırtalarını duy
banyonda diş fırçasını gör
is-ti-yo-sunnnnn
6 yıl oldu, daha bi 6 yıl daha var..
üff bu konuda yaralıyım da
azcık içimi dökeyim dedim :59:

aynen katılıyorum bunlarn olmasını çok istiyorum ama beklemek zorundayız offf ama pes etmıcem evlenene kadar beklicem ısterse yıllar geçsin onu seviyorum yıllar engel olamaz aşkımıza :54:

En fazla 2 yıl uzadıkça sinirler geriliyor , biz 5. senemize girdik nişanı yeni yapıcaz ama okulu bekledik tabiki o bitdi

Bunun bir sınırı olamaz ki kimse durduk yere keyiften 5-10 yıl da çıkmaz gibi geliyor flörtün uzamasının genel sebepleri okul, askerlik ve iştir bunlar olmadan da heleki iş olmadan da evlilik yapılamayacağına göre flört uzamasın da ne yapsın.:31: Ayrıca herkes sevdiği adamı 25 yaşındayken okulu bitmiş işe güce girmiş sevdiği adam da ondan şöyle 5-10 yaş büyük kariyerini tam anlamıyla oturtmuş hali vakti yerinde askerlik filan bitmiş iken tanımıyor ki.

Son düzenleme:
Bence de aadaki sevgiye bağlı ancak 2 yıldan fazla sürmese evliliğe dönüşse daha iyi olabilir, evlenince de yaşayacak şeylere enerji kalsın :)

6 ayda evlilik kararı aldık (öncesinde de tanışıyorduk) 13. ayımızın yıldönümünde evlendik

Back
X