- 16 Mayıs 2025
- 69
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
Üniversite okuduğum şehirden bir erkek arkadaşım vardı. Kendisiyle ilk başlar flört ettik sonradan ben arkadaş olma kararı almıştım bu karardan da hiç dönmedim. Yaklaşık 2 sene böyle devam etti ama o bu dönemde hep sevgili olmaya hazır birisiydi ağzımdan çıkan lafa bakıyor gibiydi. Sonra tabi arkadaşken hayatına giren çıkan kızları biliyorum. Askere gidip geldikten sonra hayatındaki olanları biliyorum vs vs. Bir dönem telefonlarını açmak istemedim ve açmadım. Oda sinirlendi neden böyle yapıyosun ben konuşmak istiyorum vs diye bende ters ledim. Sonradan biz bir şekilde iletişime girdik. 2 haftadır neredeyse her gün 5 dk da olsa sesli konuşuruz ya da mesajlaşırız vs. Hayatımda tabi kimse yok. Yeniden sevgili olma konusu açıldı. Dedikleri şu ben seni neredeyse 2 yıldır tanıyorum bir şekilde hayatımdasın seninle bir şeyler düşünürüm dedi. Bende doğal olarak madem düşünüyosun neden hayatına başka insanlar aldın dedim. Oda sen hiçbir zaman net olmadın diye cevap verdi. Birazda kız çevresi olan ve onlarla takılan birisi arkadaş olduğumuz zamanlardan çok haberim var dediğim gibi. Şimdi de bana neden her gün konuşuyosun benimle dedi bende içten içe onu tanımak istiyorum onunla ilişki istiyorum ama takıldığı kızlardan dolayı ona güvensizlik duyuyorum. Ona da bunu açıkladım. Üstüme gelmiyor sevgili olalım diye şu an sıkıştırmıyor ama bende onunla konuşmak istiyorum ama güvenemiyorum dediğim gibi. Ya peşimden bunca zaman bir şekilde geldi ya sevgili olduktan sonra hevesi geçerse vs diyorum. Ve eski kız arkadaşlarından dolayı tereddüt ediyorum. Bu durumda tavsiyeniz ne olur? En mantıklı hangi şekilde davranabilirim?